Newcastle United vs. Arsenal: Tipovi, savjeti i kvote 16.05.2022.

Dusan
16 svibnja, 2022
551 Views
Newcastle United vs. Arsenal

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Borba za četvrto mesto i plasman u Ligu Šampiona naredne sezone je ušla u poslednju fazu, a jedan od aktera te borbe je i tim Arsenala, koji sutra od 21:00 očekuje verovatno odlučujući meč u gostima protiv Newcastle United-a.

Newcastle United

Newcastle United je tokom prvog dela sezone bio jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang, ali su određene kadrovske promene donele željeni napredak, i ekipa sa stadiona „St James Park“ je uspela da ostvari primarni ovosezonski cilj – a to je opstanak u ligi.

Domaći tim je u ovom trenutku na četrnaestom mestu na tabeli sa četrdeset tri osvojena boda, i objektivno gledano, sutrašnji meč za njih nema apsolutno nikakav rezultatski značaj. Newcastle je u prethodna dva kola odigrao dva meča protiv Manchester City-ja i Liverpool-a, i pretrpeo dva poraza, tako da ne možemo reći da se nalaze u najsjanijoj formi.

Nakon dužeg vremena se dogodila situacija da ekipa Newcastle-a nije uspela da postigne barem jedan gol na dva uzastopna meča, tako da na sutrašnjem meču očekujemo njihovu reakciju, i verujemo da će odigrati ofanzivno obzirom da će im ovo biti poslednji meč ove sezone na domaćem terenu.

Arsenal

Početkom aprila je ekipa Arsenala sa tri uzastopna poraza nagovestila da će borba za četvrto mesto na tabeli biti veoma neizvesna. Nakon toga su usledie četiri uzastopne pobede, koje su ih vratile na četvrtu poziciju na tabeli, ali su u prošlom kolu pretrpeli poraz koji bi za njih mogao imati ozbiljne posledice.

Tottenham je u tom meču slavio sa ubedljivih 3:0, i malo ko je očekivao da ekipa Arsenal-a neće pružiti ozbiljniji otpor, imajući u vidu situaciju na tabeli. Evidentno je da se ekipa trenera Arteta-e ne snalazi baš najbolje na gostujućim terenima, što najbolje pokazuje podatak da je Arsenal na osamnaest odigranih utakmica osvojio samo dvadeset osam bodova.

Što se trenutne forme tiče, gostujući tim je na prethodnih pet mečeva uspisao četiri pobede i jedan poraz, a zanimljiva je činjnica da je Arsenal na svih pet mečeva primio po najmanje jedan gol.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je Arsenal na gostujućem terenu bio uspešniji rezultatom 2:0.

Povrede i izostanci

Newcastle United: Fernandez, Hayden, Lewis, Shelvey, Willlock i Fraser.

Arsenal: Holding, Partey, Tierney i Gabriel.

Newcastle United vs. Arsenal Prijedlozi za tipovanje

Tottenham je današnjom pobedom protiv Burnley-a došao do četvrtog mesta na tabeli, i ima prednost od dva boda u odnosu na Arsenal, tako da se ekipa Arsenal-a nalazi u “do or die” situaciji.

Eventualni neuspeh na sutrašnjem meču bi značio njihov oproštaj od plasmana u Ligu Šampiona naredne sezone, tako će sutra ekipa Arsenal-a morati da odigra veoma ofanzivno, ne bi li osvojila sva tri boda. Iako domaći tim nema nikakav rezultatski imperativ, verujemo da će odigrati maksimalno motivisano, i da neće “pokloniti” pobedu gostima.

Imajući u vidu važnost meča, očekujemo da će Arsenal pokušati da nametne željeni ritam od samog početka meča, a znajući koliko Newcastle može odigrati “tvrdo”, veoma je izgledno da će pitanje pobednika biti rešeno u drugom poluvremenu.

Tip: BET BUILDER

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Over 2 corners in the 1st half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Over 24.5 throw ins in the match for both teams combined

Under 33.5 shots in the match for both teams combined

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan