Nizhny Novgorod – Zielona Gora: Analiza utakmice

tipovi i analize

VTB liga je još jedna od liga iz kojih ćemo tražiti utakmice koje su za tipovanje vrlo interesante iz nekoliko razloga. Naime, i pored toga što ima nekoliko ekipa koje su zaista dominantne ostatak lige je prilično izjednačen što dovodi do toga da se često može naći odličan value u kvotama i linijama. Tako da smo ove nedelje uspeli da nađemo jednu utakmicu na kojoj smatramo da je jedna linija previsoko postavljena. U Novgorodu igraju domaća ekipa Nizhny-a i gosti Zielona Gora. Smatramo da će utakmica biti interesantna, ali isto tako smatramo da neće biti toliki broj koševa kao što to kladionice smatraju.

Domaća ekipa Nizhny Novgorod nakon pet utakmica ima tri pobede i dva poraza. Uspeli su da pobede Parmu (105-99), Zenit (76-69), i Tsmoki Minsk (82-77), dok su izgubili od BC Kalev (74-76) i Unics Kazana (85-89). Kao što možemo videti i pored toga što je VTB Liga poznata po tome da se igra na veliki broj poena, Nizhny vrlo šesto vuče svoje utakmice ispod nekih postavljenih linija.

1xbet bonus

Sa druge strane Zielona Gora ima rekord od dve pobede i tri poraza. Pobedili su ultra brzi Saratov (89-86), isto tako brzu Parmu (106-88), dok su izgubili od Khimky-a (75-79), Zenita (67-92) i CSKA Moscow (64-104). Kao i kod domaćina zanimljivo je da osim ove dve utakmice protiv ludački brzih ekipa igraju na manji broj poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale samo dva puta i to oba puta prošle sezone. Oba puta domaćini su pobeđivali, u Novgorodu Nizhny je pobedio 101-61, dok je u uzvratnoj utakmici Zielona Gora pobedila 80-72. Opet kao što možemo videti trend koji vuče ka malom broju poena za standard VTB lige.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za broj poena. Naime, linija je postavljena na 168.5 poena što je po svim parametrima koje mi gledamo prilično visoko. Nizhny je ove sezone išao preko te granice samo dva puta, dok su gosti takođe samo tri puta išli preko te postavljene granice poena. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 168.5 points (da oba tima postignu manje od 169 poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news