Nomme Kalju – Mura: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Novi sistem takmičenja u okviru kvalifikacija za Ligu Šampiona i Ligu Evrope donosi mnogo toga iznenađujućeg, pre svega daje ogromnu šansu autsajderima da naprave iznenađenje, baš kao što je danas Mađarska ekipa Ferencvaroša uspela da pobedi Celtic na gostovanju i napravi prvorazredno iznenađenje. Stoga, danas igramo jednu bonus utakmicu sa ogromnom kvotom, jer smatramo da će biti jedna od naših tipova i analiza po kojima smo postali poznati, gde imamo informaciju pre svih.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na drugoj poziciji nacionalnog šampionata u kome su odigrali već 18 kola i može se slobodno reći da se nalaze u pravoj takmičarskoj formi. Iako Estonija ne spada u lige koje se previše prate, možemo posvedočiti da se u ovoj ligi igra vrlo atraktivan i napadački fudbal.

Njihovi protivnici, ekipa Mure je odigrala tek dva kola nacionalnog šampionata, nisu u pravoj tkamičarskoj formi, a da problem bude veći, po dolasku u Estoniju dva igrača su testirana pozitivno na COVID-19 i pravo je pitanje sa kojim će sastavom trener izaći. Prema informacijama koje imamo jedan od pozitivnih igrača je najbolji igrač ekipe, Bobičanec.

Očekivani sastavi

Trener domaćih nema većih problema, a kod gostiju je samo pitanje kolika će glavobolja biti.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada i ovo će biti prvi međusobni susret.

Predlozi za tipovanje

Iskreno i pre nego smo pronašli ove vesti o pozitivnim igračima u ekipi Mure, smatrali smo da je kvota na Nomme Kalju naprosto prevelika, te sa ovim vestima smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Nomme Kalju ML (da Nomme Kalju pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća više nego odličnom 5.75 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news