Nomme Kalju – Paide: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Samo jednom do sada smo tipovali utakmice Estonske lige, ali na primeru Beloruske lige smo pokazali da imamo dara za ove ex SSSR lige koje malo ko prati, te smo odlučili da proširimo naš portfolio i na ovu interesantnu ligu, te da nastavimo sa tipovanjem, pošto je prva analiza bila uspešna. Generalno mi volimo lige gde ima mnogo golova i gde se igra otvoreno, te se Estonska liga savršeno uklapa u naš način rada. Danas na stadionu Hiiu se sastaju domaća ekipa Nomme Kalju i gosti ekipa Paidu.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na trećoj poziciji šampionata sa pet pobeda i dva poraza iz sedam utakmica, a na domaćem terenu su odigrali tri utakmice, dva poraza i jedna pobeda sa gol razlikom 4 postignuta i 4 primljena pogotka. U Estonskom fudbalu Nomme Kalju spada u top 3 ekipe i na dmoaćem terenbu moraju mnogo bolje igrati.

Njihovi protivnici, ekipa Paidu je manje poznata ekipa onim kladioničarima koji prate paušalno Estonski fudbal. Ipak, oni su jedna od boljih Estonskih ekipa, i sasvim sigurno će se ove sezone boriti da budu u samom vrhu. Oni se trenutno nalaze na petoj poziciji, a na gostovanjima imaju dve pobede i jedan poraz uz gol razliku od 11 postignutih i 5 primljenih.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne za ovaj duel, tek je početak sezone pa nema povređenih i suspendovanih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 51 put, i rezultati su kompletno na strani ekipe Nomme Kalju koja je pobedila na 35 susreta, 11 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili samo 5 puta. Što se tiče golova, bilo je utakmica sa malo i mnogo golova, te nema pravog trenda.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju smatramo da postoji veliki value na jednom marketu. Obe ekipe su savršene za igru na golove, a pritom do sada su pokazali vrlo efikasne igre, te nam se izrazito sviđa igra na više. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news