Nordsjaelland – Midtjlland: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Druga utakmica nedeljnog programa nam dolazi iz Danske, gde pre neki dan nismo imali sreće sa tipom na vodeću ekipu šampionata Midtjalland, koji je na domaćem terenu kiksao i izgubio rezultatom 0-1 od sasvim solidne ekipe Horsensa. U nedelju igraju mini derbi protiv ekipe Nordsjaellanda i sasvim smo sigurni da nas očekuje jedna zabavna utakmica koja nudi odličan value na jednom market koji ne igramo tako često.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na 5-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su ove godine vrlo impresivni pošto imaju rekord od 7-3-2 uz 24 postignuta i 10 primljenih pogodaka. Na prvoj utakmici nakon pauze pobedili su Silkeborg na gostovanju rezultatom 2-0. Ono što nas interesuje, je kako igraju utakmice po broju kornera i možemo reći da domaći sastav ne igra previše utakmica na kojima bude 10 ili više kornera. Međutim, naš pick će se bazirati na drugoj ekipi, odnosno gostima.

Njihovi protivnici, su trenutni lideri šampionata i pored činjenice da su prvi meč izgubili na svom terenu. Ono što je interesantno kod njih je činjenica da su oni jedna od prvih ekipa na svetu koji su počeli posebnu pažnju da posvećuju izvođenju kornera i slobodnih udaraca, te da imaju posebne trenere koji rade sa igračima na tom segmentu. Na njihovim utakmicama bude jako mnogo kornera, te su oni ove sezone na gostovanjima išli preko linije od 9.5 čak 75% utakmica i to uglavnom zato što oni prave 8 ili više kornera po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, ali iste informacije nisu od posebne važnosti za ovaj naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 57 puta, i rezultati su apsolutno na strani gostujuće ekipe koja je uspela da pobedi na 26 mečeva, 15 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili na 16 susreta. Što se golova tiče uglavnom ove dve ekipe igraju utakmice sa mnogo golova, ali ovaj put mi ćemo igrati jedan drugi market.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za kornere, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gosti su prava mašina za pravljenje kornera, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 10 Corners (da obe ekipe postignu 10 ili više kornera), koja opklada se plaća odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news