Nurnberg – Greuther Furth: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Malo smo odmorili prethodna dva dana, pošto ponuda nije bila baš sjajna i spremno dočekujemo vikend koji nam nudi veliki broj fudbalskih utakmica širom sveta. Nakon COVID-19 pandemije, država koja je među privma otvorila vrata sportu je Nemačka, gde su svi šampionati sada već pri kraju. Nama se danas posebno sviđa utakmica koja se igra na Max-Morloc Stadionu, gde domaća ekipa Nurnberga dočekuje nezgodnu ekipu Greuther Furtha.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na nezavidnoj 15-toj poziciji, sa samo tri boda više od Dynamo Dresdena koji im dahće za vratom. Imajući u vidu da Dynamo ima vrlo tešku utakmicu protiv HSV-a u ovom kolu, igrači Nurnberga mogu biti malo mirniji, pošto zaista niko ne očekuje da vidi iznaneđenje u Dresdenu. Nurnberg se nalazi u lošoj formi, a na domaćem terenu igraju prilično traljavo pošto imaju 3-7-5 skor sa samo 15 postignutih golova. Generalno nisu nas posebno impresionirali ove sezone, a od kako je prvenstvo ponovo počelo imaju četiri nerešene i jedan poraz, bez i jedne pobede.

Gosti sa druge strane se nalaze u sigurnoj zoni i na prošloj utakmici su osvojili bod koji im je garantovao i matematički ostanak u Cvajti i sledeće sezone, te oni nemaju nikakvog pritiska na sebi. Iako su u Dresdenu odigrali 1-1 bili su mnogo bolja ekipa, a Dresden je srećno došao do boda. Ove sezone na gostovanjima imaju 3-7-5 rekord. Kao što se može videti prilično su tvrda ekipa na gostovanjim i retko gube.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema sa sastavima timova, pošto se igra u strašnom tempu i rotacije su potrebne.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 22 puta i gostujuća ekipa ima mnogo više uspeha, pošto su uspeli da pobede na 9 susreta, dok je 4 puta pobednik bila ekipa Nurnberga, a čak 9 puta je bilo nerešeno. Što se golova tiče, bilo je šarenih rezultata, te nema nekog određenog trenda.

Predlozi za tipovanje

Smatramo da je na ovom meču najbolje odigrati da ekipa Greuther Furtha neće izgubiti. Smatramo da obema ekipama odgovara da odigraju nerešeno, a imajući u vidu kvalitet i ranije rezultate, smatramo da su kladionice precenile domaći tim. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Greuther Furth +0.5 AH (da gosti ne izgube na ovom meču, isto kao X2), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.93 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news