Nymburk – Tofas: Analiza utakmice

Milos
18 siječnja, 2021
391 Views
košarka tipovi

Sasvim smo sigurni da ove sezone niti jedna analiza i tip nisu bili iz ovog takmičenja, iz prostog razloga, jer smo se prošle sezone nekoliko puta bili opekli na takmičenju FIBA Champions League pogotovo kada su totali u pitanju, te nismo želeli da forsiramo dok ne vidimo makar prvi deo sezone kako će proći. Danas igramo jednu utakmicu koja će bez svake sumnje biti vrlo efikasna i zabavna i gde se sastaju dve prvoplasirane ekipe Grupe B, Češki Nymburk i Turski Tofas.

Domaća ekipa, se nalazi trenutno na 1-oj poziciji ove grupe sa rekordom od 4 pobede i 1 poraza, i slobodno možemo reći da su vrlo impresivni i pored činjenice da je veliki broj susreta u ovom takmičenju bio odložen. Generalno ova ekipa je vrlo efikasna već godinama, a na domaćem terenu su uvek vrlo efikasni. U Champions League u proseku igraju utakmice sa 163.8 poena.

Njihovi protivnici, ekipa Tofasa je jedna od najpotentnijih ofanzivnih ekipa u Evropi trenutno, pošto u domaćem šampionatu postižu preko 85 poena po meču. U ovom takmičenju u proseku igraju 162.2 poena, ali ko nije gledao ovu ekipu, sasvim sigurno ne može da proceni koliko su brzi i efikasni.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale samo jednom, a Nymburk je pobedio nakon produžetaka rezultatom 96-93.

Predlozi za tipovanje

Na ovoj utakmici imamo dve fantastično efikasne ekipe, stoga mi ćemo odigrati Over 165.5 Points (da obe ekipe postignu 166 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos