Odd – Bodo/Glimt: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vrlo se interesantne stvari događaju u mnogim ligama, ekipe prodaju igrače, kupuju nove, neki timovi rasprodaju, ma gomila svakodnevnih informacija koje utiču u mnogome na naše tipove i analize. Danas ima pun kofer različitih utakmica, te igramo dva Tipa Dana i jedan Tiket Dana. Prva utakmica koja nam se sviđa je iz prve Norveške lige je utakmica koja se igra na stadionu Skagerak Arena, gde domaća ekipa Odd dočekuje ekipu koja je do sada pokazala najviše, Bodo/Glimt.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 7-toj poziciji šampionata, sa dve pobede i dva poraza i gol razlikom od 10 postignutih i 4 primljena gola, a na domaćem terenu su do sada imali 1 pobedu, 0 nerešenih i 1 poraz, uz prilično zanimljivu gol razliku od 5 postignutih i 3 primljena gola. Ono što je glavna vest dana u Norveškoj danas je činjenica da je Odd prodao svog najboljeg strelca Rosenborgu. Naime, strelac 6 od 10 golova ove sezone Borven, je prošle sezone postigao 21 od 45 golova, te je sasvim jasno da će ovo biti veliki hendikep za domaću ekipu na ovom meču.

Njihovi protivnici, ekipa Bodo/Glimt se nalazi na prvoj poziciji sa rekordom od 4 pobede, 0 nerešenih i 0 poraza i gol razlikom 15 postignutih i 6 primljenih pogodaka. U dosadašnjem toku šampionata su odigrali fantastično, i sa pravom se nalaze na prvoj poziciji. Čak u nekoliko situacija su bili na ivici provalije, ali fantastična fizička pripremljenost ekipe je uvek dolazila do izražaja.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 29 puta, i rezultati su u potpunosti izjednačeni, Odd je pobedio 13 puta, 4 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 12 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 5 puta igrano na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Nedostatak najboljeg igrača i strelca ekipe bi mogao da bude veliki nedostatak za domaću ekipu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bodo/Glimt -0.5 AH (da Bodo/Glimt pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.10 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news