Odense – Sonderjyske: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nema stajanja što se tiče ponude fudbalskih utakmica i kao što ćete i moći da pročitate u našim analizama i tipovima mi ćemo pokušati kao i uvek da omogućimo našim čitaocima da zarade novac na kladionici, te se nadamo da ćemo svi imati profitabilni midweek. Čudan je ovaj mesec, varijansa nam nije nakolonjena, nekoliko mečeva smo izgubili zbog sramnih grešaka fudbalera, nekoliko golova u poslednjim minutama i timovi na koje smo tipovali su promašili čak 7 jedanaesteraca kada nam je to trebalo. Ali negativna varijansa je sastavni deo kladioničarskog posla, toga smo svesni i igramo našu igru, bez histerije, upravo onako kako to radimo kada je pozitivna serija. Danas tipujemo utakmicu Danske lige, koja se jako lepo pokazala za tipovanje, iako nismo puno nalazili value utakmica iz tog prvenstva. Na stadionu Nature Energy Park sastaju se domaća ekipa Odense i gosti, ekipa Sonderjyske.

Domaći sastav, Odensea se trenutno nalazi na prvoj poziciji relegation grupe 1, i imaju jedan bod više od ekipe Lyngby i tri boda više od današnjeg protivnika. Pre pauze imali su na domaćem terenu 6-3-4 rekord i igrali su prilično efikasne utakmice. Naime, na domaćem terenu ova ekipa je igrala 61.5% utakmica sa preko dva gola. Od kada je ponovo startovalo prvenstvo odigrali su tri utakmice, izgubili od AGF 0-1 i Silkeborga 0-6 i pobedili Esbjerg 3-1.

Njihovi protivnici, se u istoj grupi nalaze na trećem mestu, grčevito pokušavaju da iskoriste malo lošiji start Odensea i da se što više približe toj prvoj poziciji koja donosi razigravanje za kvalifikacije ze Ligu Evrope sledeće godine. Oni su takođe pre pauze igrali vrlo efikasne utakmice jer je 69.2% njihovih gostujućih utakmica videlo preko 2 gola. Od ponovnog restarta šampionata igrali su nerešeno sa Silkeborgom 2-2 i pobedili Horsens 2-1 i Lyngby 1-0.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, ali iste informacije nisu od posebne važnosti za ovaj naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 44 puta, i rezultati su mešoviti. Domaća ekipa je uspela da pobedi na 16 mečeva, 12 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili na 16 susreta. Što se golova tiče uglavnom ove dve ekipe igraju utakmice sa malim brojem pogodaka, ali ove sezone su obe ekipe toliko efikasne da smo odlučili da zanemarimo ranije rezultate.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su vrlo ofanzivne i moraju da idu na pobedu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća odličnom 2.01 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news