Oeste – Chapecoense: Analiza utakmice 

Milos
9 kolovoza, 2020
302 Views
nogomet tipovi

Nedelja nam nudi nekoliko interesantnih  utakmica, te će danas biti malo više tipova i analiza nego što ste navikli, ali smatramo da obe utakmice zaslužuju da se zovu Tip Dana. Druga utakmica koju smo odlučili da podelimo sa našim čitaocima dolazi iz Brazila, odnosno druge lige – Serie B, gde se na stadionu Arena Barueri ekipa Oeste dočekuje Chapecoense.

Domaća ekipa Oestea nije se proslavila u državnom prvenstvu, pošto su uspeli da ispadnu iz Paulista A1 šampionata u Paulista A2 šampionat, nakon serije kriminalnih partija koje su pružili, pre Covid pauze, ali i posle iste. Ekipa je neki miks veterana i mladih igrača, ali nikako ne uspevaju da pronađu svoju igru. Toikom ove kraće pauze između dva šampionata, Oeste je potpisao još nekoliko igrača, ali ruku na srce ni jedan od nijh nije ekstra klasa.

Njihovi protivnici, ekipa Chapecoensea je svoj državni šampionat odigrala odlično, iako isti još nije završen, pošto ih očekuje finale protiv ekipe Brusque. Oni su po nama jedan od favorita za promociju ove godine, iako su sve oči uprte u ekipšu Cruzeira, Chape je ekipa koja zna da igra u Serie B, koja je jedna vrlo zahtevna liga sa mnogo ekipa koje su sličnog kvaliteta.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima, mada u ekipi Chapecoensea dva vezna igrača su povređena.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 6 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Naime, ekipa Oeste je pobedila 3 puta, 2 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 1 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Under igri, jer je 6 od 6 poslednjih susreta završeno sa dva gola ili manje.

Predlozi za tipovanje

Gledajući trendove, realno i pametno bi bilo odigrati Under igru ovde, ali kvota je niska, a smatramo da je ovde pametnije igrati na konačan ishod ondnosno da jedna ekipa neće izgubiti. Stoga predlažemo da se na ovom meču odigra Chapecoense DNB (da Chapecoense na izgubi na ovom meču) koja igra se plaća solidnom kvotom 1.66 u sportskoj kladionici 1Xbet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos