Intro

Olympiacos – Fenerbahce: Analiza utakmice

olympiacos fenerbahce

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo utakmica u ponudi, ali ipak igraju se mečevi košarkaške EuroLeague, koja je ove godine izuzetno zanimljiva. U Grčkoj u Solunu, sastaju se domaća ekipa Olympiacos i gosti iz Istanbula, ekipa Fenerbahce.

Olympiacos      

Domaća ekipa se trenutno nalazi 12-toj poziciji i šanse za play off su izrazito male. Potrebno je da crveni iz Soluna ostvare gotovo sve pobede, a da njihovi direktni konkurenti imaju loše serije da be se sve kockice poklopile. Ove sezone Olympiacos nije dobra i konkurentna ekipa, pošto su glavni igrači u poznim igračkim godinama i jasno je svima da je vreme za veliku rekonstrukciju. Oly se trenutno nalazi u seriji od 3 pobede, ali realno igrali su protiv slabijih ekipa.

Fenerbahce

Gostujuća ekipa, slobodno možemo reći trenutno je jedna od ekipa koja ima najbolju formu u celoj evropi. Trener Kokoškov je u pravo vreme naštelovao formu i Turska ekipa izgleda kao jedna dobro podmazana mašinerija. Oni trenutno imaju 18 pobeda i 12 poraza i nalaze se na 6-tojkk poziciji, ali daleko od toga da su sigurni putnici u play off. Svaka utakmica je isto bitna za njih, te danas neće biti kalkulisanja.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 21 put, i rezultati su prilično izjednačeni pošto je Oly dobio 10, a Fener 11 mečeva. U Solunu, skor je 5-5 te ovde nikada nema izraženog favorita.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu i sve oko njih smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Fenerbahce -2.5 HC (da Fenerbahce pobedi sa 3 ili više poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news