Olympiakos – EA7 Milano: Analiza utakmice

tipovi i analize

Juče je već igrano nekoliko utakmica Euroleague, ali mi nismo mogli da pronađemo value u linijama i kvotama, te smo odlučili da preskočimo kompletan jučerašnji dan. Danas nam se najviše sviđa utakmica koja će se odigrati u Grčkoj u Solunu, gde domaća ekipa Olympiakosa, dočekuje Italijansku ekipu EA7 Milano. Smatramo da na ovom meču sportske kladionice imaju grešku u liniji na jednom marketu, te ćemo pokušati da iskoristimo to i napravimo profit.

Domaća ekipa Olympiakosa do sada u ovom takmičenju ima rekord od četiri pobede (Valencija, CSKA Moscow, Zalgiris i ALBA Berlin) i šest poraza (ASVEL, Zenit, Baskonia, Maccabi TA, Anadolu Efes i Bayern Munich). Ruku na srce nama se uopšte ne sviđa ova ekipa Olympiakosa, jer smatramo da imaju previše igrača koji su polako na zalasku karijere, a da uprava kluba nije dovela dovoljan broj kvalitetnih mladih igrača. To se i vidi ove godine, jer trenutni rezultat Olympiakosa sasvim sigurno ne može zadovoljiti nikoga.

EA7 Milano sa druge strane ima record of sedam pobeda (Zalgiris, PAO, Fenerbahce, ALBA Berlin, Baskonia, Maccabi TA i Barcelona) i tri poraza (Bazern Munich, Khimki i Anadolu Efes). Ettore Messina je ove sezone napravio odličan posao i sklopio je jednu vrlo respektabilnu ekipu koja ima glavu i rep. Upravo iz tog razloga i igraju tako dobro.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju. Kako je ovo prva i jedina utakmica u Euroleague ove nedelje, igrači su sveži i nisu umorni što je dodatni plus za liniju koju planiramo da iskoristimo.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale u okviru Euroleague 18 susreta do sada i Olympiakos je imao mnogo više uspeha, pošto su uspeli da pobede na 12 od 18 susreta. U Grčkoj je taj skor još izraženiji, pošto je Oly izlazio kao pobednik u 7 od 9 susreta. Međutim, mi nećemo na ovom meču igrati na pobednika, niti na hendikep, nego gledamo na liniju totala. Do sada ove sezone Olympiakos je na pet od deset utakmica išao preko linije od 154 poena, a na ostalih pet je bio jako blizu te linije, dok sa druge strane EA7 Milano je na čak osam od deset utakmica išao preko ove linije.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za broj koševa. Naime, linija je postavljena na 154.5 što je po svim parametrima koje mi gledamo pomalo nisko. Naime, napisali smo vam trendove, a posebno moramo istaći da ove dve ekipe često znaju igrati i produžetke. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 154.5 points (oba tima da postignu 155 ili više poena, uključujući i produžetke), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news