Oostende – Genk: Analiza utakmice

Milos
13 veljače, 2021
401 Views
nogomet tipovi

Neverovatno je da subotom bude ovako mršava ponuda, te je teško reći koji su to top 5 tipovi za danas i ako se moramo odlučiti za jedan ili dva predloga, onda je naš fudbalski Tip Dana definitivno onaj koji se igra u okviru Belgijske Prve Lige, koju ruku na srce nismo mnogo puta do sada tipovali, ali smo u više navrata pratili utakmice iz Belgije i možemo reći da je liga vrlo zabavna za gledanje. Meč koji nam je zapao za oko je definitivno derbi gornjeg dela tabele, gde će se na stadionu Diaz Arena, sastati domaća ekipa Oostendea i gosti, ekipa Genka.  Ukoliko vas interesuju naše druge prognoze za danas, onda vam predlažemo da pogledate našu selekciju u Tiket Dana segmentu i jedan ludi tiket, koji bi mogao da donese lep profit.

Domaća ekipa, Oostende ove sezone ima serije dobrih, pa serije loših rezultata, što je sve dovelo do toga da se trenutno nalaze na 5-toj poziciji, ali na domaćem terenu igraju mnogo bolje i efikasnije nego na gostovanjima. Naime, rekord na svom terenu je 7 pobeda, 4 nerešena i 2 poraza, uz gol razliku od 27 postignutih i 17 primljenih golova i prosek od 2.81 gola po meču.

Njihovi protivnici, ekipa Genka se nalazi na 3-oj poziciji, sa malo više bodova od njihovih današnjih protivnika, a na gostovanjima ove sezone imaju 5 pobeda, 3 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 21 postignutih i 19 primljenih pogodaka. Lako se da primetiti da oni nemaju problema sa gostujućim mečevima i da igraju ofanzivno u svakom slučaju.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale 28 puta, i češće se dešavalo da pobedi gost i ono što je interesantno je da što se golova tiče bilo je utakmica uglavnom sa više od dva pogotka. Zapravo na poslednjih 7 susreta, čak 4 puta je viđeno 3 ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Iako tipovanje nije lak posao, naši redovni čitaoci znaju koliko mogu biti profitabilni naši tipovi. Danas tipujemo na marketu za broj golova na meču, stoga ćemo odigrati Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više golova), koja opklada se plaća solidnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos