Ormanspor – Bešiktaš: Analiza utakmice

Milos
31 siječnja, 2021
383 Views
košarka tipovi

Vikend je bio odličan što se tiče singl selekcija, te danas iako nema mnogo utakmica u ponudi igra se košarka u Turskoj, a samim tim i naš analiza i tip dolaze iz košarkaške Prve Lige, gde se u okviru poslednje utakmice 20-tog kola sastaju dve ekipe koje se nalaze na dijametralno suprotnim pozicijama na tabeli, Ormanspor i Bešiktaš. Smatramo da obe ekipe imaju šta da ponude i da na jednom marketu postoji sasvim solidan value koji se mora iskoristiti.

Domaća ekipa, trenutno ima 5 pobeda i 13 poraza u domaćem šampionatu i nalaze se na 15-toj poziciji tabele. Oni kako je to i očekivano ne igraju niti jedno Evropsko takmičenje i Turski šampionat im je jedino igraju jednom nedeljno domaće prvenstvo. Forma im je vrlo loša pošto u poslednjih deset susreta imaju samo dve pobede.

Njihovi protivnici, ekipa Bešiktaša, domaće prvenstvo je počćela jako slabo i polako se dižu u formi, pošto u poslednjih deset utakmica imaju 8 pobeda i 2 poraza. Oni igraju FIBA Euro Cup, što mu dođe kao treća ili četvrta liga Evropskih takmičenja, ali u tom takmičenju igraju prilično loše, što je iznenađujuće imajući u vidu protiv kojih ekipa igraju.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale samo tri puta, ali ove sezone u prvom susretu viđeno je 176 poena, što je nešto što se može očekivati i u ovom susretu.

Predlozi za tipovanje

Na ovoj utakmici imamo dve fantastično efikasne ekipe, stoga mi ćemo odigrati Over 161.5 Points (da obe ekipe postignu 162 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos