Orsha – Smorgon: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Iako juče nije bilo sreće sa našim tipom iz Beloruske prve lige koji je otišao u void u poslednjem minutu nadoknade vremena, ipak je bolje da nismo imali gubitak u svakom slučaju. Danas tipujemo dve utakmice i obe ćemo igrati na golove, jer smatramo da obe kvote imaju value, pogotovo ova iz drgue Beloruske lige. Danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata druge lige između ekipa Orsha i Smorgon.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu polovično, pošto su jednu utakmica dobili na domaćem terenu, dok su na gostovanju izgubili u jednoj tesnoj utakmici protiv ekipe Slonima. Ono što je specifično za ekipu Orshe je to da oni igraju vrlo otvoreno i da nemaju problem sa tim da prime po koji pogodak, sve dok oni postignu pogodak više. Na poslednjih 11 utakmica oni su čak 10 puta isli preko dva pogotka, što dovoljno govori o načinu i stilu igranja.

Njihovi protivnici, ekipa Smorgona je prošle sezone igrala prvu ligu, doživeli su da ispadnu iz lige i žele ekspresan povratak među društvo najboljih. U prva dva kola su osvojili četiri boda, pošto su remizirali na gostovanju protiv Sputnika, da bi nakon toga u drugom kolu su pobedili na svome terenu ekipu Volne rezultatom 2-0. Realno, Smorgon je kvalitetnija ekipa ovde, ali sa domaćinima se nikada ne zna, te može da se očekuje jedna uzbudljiva utakmica.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 13 puta i rezultati su prilično izjednačeni, pošto je domaća ekipa dobila 6 puta, dva puta je bilo nerešeno, a gosti su dobili pet puta. Ono što je posebno interesantno je činjenica da od poslednjih šest utakmica, čak četiri je otišlo u preko dva gola.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično dobru kvotu. Čak i trendovi su na strani golova, smatramo da stil igre posebno domaćih pogoduje igri na više golova, a imajući u vidu da je gostujuća ekipa kvalitetnija, smatramo da bi moglo biti golova. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od 2 pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.92 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news