OSTAVIO DUBOK TRAG U HAJDUKU PA ODBIO NOVU PONUDU S POLJUDA: Stiže novi stranac?

Stex
16 svibnja, 2024
1277 Views
slika: peakpx

Hajduk je u potrazi za novim trenerom i sportskim direktorom jer je Mindaugas Nikoličius podnio ostavku, koju je klub prihvatio pod uvjetom da ostane u operativnom dijelu do kraja sezone, nakon čega će napustiti klub. Postavlja se očekivanje da će Nikoličiusa zamijeniti stranac, nastavljajući trend dovođenja stranih trenera koji nisu proizašli iz Hajdukove obuke.

Odlazak Nikoličiusa otvara prostor za spekulacije o dolasku novog sportskog direktora, s obzirom da je većina prethodnih direktora bila stranog porijekla. Goran Vučević je bio jedini s Hajdukovim iskustvom u posljednjih deset godina. Unatoč tome što je prvotno bio prvi izbor za tu poziciju pod novim predsjednikom Bilićem, Vučević je odbio ponudu zbog vjerojatnog nastavka karijere u inozemstvu, poput Saudijske Arabije.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Nikoličius je proveo tri i pol godine na mjestu sportskog direktora, što je impresivan mandat u usporedbi s njegovim prethodnicima. Unatoč tome, njegov ugovor istječe, a klub traži zamjenu. Iako je Nikoličius osvojio dva Kupa, to nije dovoljno promijenilo trend rezultata Hajduka, ostavljajući klubu samo četiri trofeja u posljednjih 15 godina.

Hrvoje Vejić, bivši kapetan Hajduka, izražava nedoumice oko nedostatka domaćeg kadra za tu poziciju, dok su većinom stranci preuzimali ulogu sportskog direktora. U posljednjih 25 godina, funkciju sportskog direktora obnašale su i klupske legende poput Ivana Šurjaka i Igora Štimca, ali su strani stručnjaci postali uobičajenija pojava.

Ostaje otvoreno pitanje hoće li se ponovno naći bivši igrač Hajduka na poziciji sportskog direktora, no prema trenutnim naznakama i raspoloženju javnosti, takav bi scenarij bio iznenađenje, pišu Sportske novosti.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex