Paide – Flora Tallinn: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nikada do sada nismo tipovali utakmice Estonske lige, ali na primeru Beloruske lige smo pokazali da imamo dara za ove ex SSSR lige koje malo ko prati, te smo odlučili da proširimo naš portfolio i na ovu interesantnu ligu. Generalno mi volimo lige gde ima mnogo golova i gde se igra otvoreno, te se Estonska liga savršeno uklapa u naš način rada. Danas na stadionu Paide Linnastaadion se sastaju domaća ekipa Paide i gosti iz Talina ekipa Flore.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na šestoj poziciji šampionata sa dve pobede i dva poraza iz četiri utakmice, a na domaćem terenu su odigrali dve utakmice, jedan poraz i jedna pobeda sa gol ralzikom 3 postignuta i 2 primljena pogotka. Realno Paide nije sila u Estonskom fudbalu i oni će se ove sezone truditi da izbegnu ispadanje ako je to moguće.

Njihovi protivnici, ekipa Flore iz Talina je poznata ekipa onim kladioničarima koji prate prva kola evropskih kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su redovni učesnici istih, mada ne uspevaju već godinama da naprave neki značajniji rezultat. Ipak, oni su jedna od boljih Estonskih ekipa, mad ani ove sezone nemaju ni jednog stranca nego se isključivo oslanjaju na domaće igrače. Oni se trenutno nalaze na drugoj poziciji, a na gostovanjima imaju jednu pobedu koju su ostvarili rezultatom 3-2.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne za ovaj duel, tek je početak sezone pa nema povređenih i suspendovanih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 51 put, i rezultati su kompletno na strani Flore koja je pobedila na 44 susreta, 6 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili samo jednom. Što se tiče golova, na poslednjih 13 susreta, čak 8 je išlo preko dva gola, što je vrlo interesantan trend.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju smatramo da postoji veliki value na jednom marketu. Obe ekipe su savršene za igru na golove, a pritom do sada su pokazali vrlo efikasne igre, te nam se izrazito sviđa igra na više. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news