Paks – Kisvarda: Analiza utakmice

Dusan
22 listopada, 2021
508 Views
Paks – Kisvarda

Igrate kladionicu, svaki vikend fulate barem jedan par i to biste promijenili, e onda ste na pravom mjestu! Portal kladionica.biz svakodnevno svojim pratiteljima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koju utakmicu smo se odlučili prognozirati za vas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno dajemo prijedloge, a najbolji prijedlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „realni tiket za danas“, koji možete naći ovdje: Tiket Dana, odnosno tip dana top 5, sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja.

Paks

Paks će u ovom susretu tražiti bolji rezultat nakon što su u prošlom kolu poraženi sa 2-1 u protiv Gyirmota.

Jedini igrač koji je postigao pogodak iz ekipe Paksi bio je Martin Adam u 63.minuti. Andras Simon (23′) i Florent Hasani (67′) zabili su za Gyirmot i svojoj momčadi donijeli nova 3 boda.

Paksi u posljednje vrijeme teško održava svoju mrežu nedirnutom, alia ko ništa, zato su barem poboljšali svoje nišanske sprave. Gledajući posljednjih 6 utakmica, Paksi je ukupno primio ukupno 6 golova, dok je isto toliko s druge strane i zabio.

Kisvarda

U prošloj ligaškoj utakmici, Kisvarda je remizirala bez golova protiv Ujpest FC-a. Trenutno su prvoplasirana momčad prve Mađarske lige sa 19 bodova iz 9 utakmica, i vjerujemo kako će dati sve od sebe da tamo i ostanu.

Tijekom svojih šest prethodnih utakmica, Kisvarda je uspjela 7 puta zatresti protivničku mrežu, čime je prosjek postignutih golova po utakmici veći od gola po utakmici, točnije 1.17 golova po utakmici.

Međusobni omjer

  • Provjera međusobnih utakmica koje datiraju do 8/2019 pokazuje nam da je Paksi pobijedio u samo 1 od njih, a Kisvarda u 4 susreta, pri čemu je broj izjednačenih utakmica 1.
  • U ovim utakmicama dva kluba su zabila ukupno 18 golova, od kojih je 6 za Paks, a 12 za Kisvardu.

Savjet za tipovanje

Po našem mišljenju, Paks će najvjerojatnije kao domaćin imati većinu posjeda lopte i definitivno mislimo da bi trebali neke od svojih prilika pretvoriti u zgoditak. S druge strane, Kisvardi će se zasigurno upisati u zapisnik barem sa jednim golom, pa stoga smo se za ovu utakmicu odlučili igrati kombinaciju da će obje ekipe dati gol, te da će biti zbroj golova na utakmici veći od 2.5.

Najbolji koeficijent na ovu opciju Vam donosi kladionica Mozzart, koja osim najboljeg koeficijenta, nudi i BONUS od 100% na uplate do 100 €. Na uplatu od 100 € na računu ćete imati 200 € raspoloživih za igru.

Tip: Paks – Kisvardi (BTTS + O2.5)

Tečaj: 1.67

Kladionica: Mozzart

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan