Palmeiras – Bahia: Analiza utakmice

analiza utakmice

Iako je odigrano već 13 kola, Brazilsko prvjenstvo nema kontinuitet, jer je napravljena velika pauza zbog igranja Copa America, te se slobodno može reći da je pre par nedelja počeo drugi deo prvog dijela Brazilskog prvjenstva. Trenutačno na tablici nekoliko ekipa se već odvojilo i možemo sa sigurnošću reći da će se za titulu boriti momčadi Santosa, Flamenga i uz malo sreće Palmeirasa.

[mailmunch-form id=”805182″]

Domaća momčad koju vodi legendarni trener Luiz Felipe Scolari je ušla u niz negativnih rezultata nakon pauze. Uparavo iz tog razloga ova utakmica je iznimno bitna i za igrače i za trenera, kako bi povratili neophodno samopouzdanje. U sastavu Palmeirasa ima veliki broj zaista kvalitetnih igrača i samo je pitanje dana kada će ponovo početi da pobeđuju u serijama. Na poslednjih sedam susreta imaju omjer od jedne pobjede, pet neodlučenih i jednog poraza.

Sa druge strane ekipa Bahie je manja ekipa iz provincije, ali ekipa koja već godinama uspjeva da izbori opstanak u Brazilskoj prvoj ligi.  Ono što je njihova velika snaga je igranje na domaćem terenu, gde malo ekipa uspe da odnese bodove, pošto Bahia na svom stadionu igra zaista odlično.

Očekivani sastavi

Prema poslednjim informacijama iz kampa Palmeirasa,trener Scolari je odlučio da neće rotirati sastav, nego da će na teren izvesti najbolje nogometaše koje ima na raspolganja, kako bi prekinuo niz negativnih i neodlučenih rezultata. Sa druge strane trener Bahie je odlučio da sakrije karte pred ovaj meč, te se nije izjašnjavao o potencijalnom sastavu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi su igrale da sada čak 15 outa i Palmeiras je imao mnogo više uspjeha. Naime, domaći su pobjedili osam buta, pet puta je bilo neodlučeno a Bahia je pobjedila samo dva puta. Što se tiče postignutih zgoditaka na tim utakmicama, ne može se izvjesti pravi zaključak, pošto je bilo miksovanih rezultata, te je bilo utakmica sa malo i puno zgoditaka. Iz tog razloga nećemo se ovde voditi statistikom i ranijim rezultatima, pošto smatramo da trendovi nisu jasno izraženi.

Predlozi za tipovanje

Na ovom susretu ćemo se voditi iskustvom Južno Američkog nogometa i našim poznavanjem ove dvije momčadi. Smatramo da je domaća momčad mnogo kvalitetnija i da su vrlo motivirani da pobjede na današnjem meču. Trener Scolari je poznat kao veliki motivator, te očekujemo da će Palmeiras na teren izaći prepun želje. Iz tog razloga mi ćemo  uzeti opkladu koja se zasniva na tome što smo videli kako igraju ove dve momčadi ove sezone i  naš predlog je da se odigra Palmeiras -1.25AH (Palmeiras da pobjedi sa dva ili više golova razlike) koja oklada se plaća solidnom kvotom 1.91 u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni kako da odigrate ovu okladu, ili vas interesuje kako funkcionira azijski hendikep na nogomet, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu, ovdje.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news