Palmeiras – Ponte Preta: Analiza utakmice

Milos
2 kolovoza, 2020
511 Views
nogomet tipovi

Subota nam je donela još malo loše sreće, ali ono što je pozitivno je činjenica da naši tipovi i analize pogađaju u centar, ali ponekad igrači ne uspevaju da ostvare željene rezultate. Danas ćemo igrati samo jednu utakmicu koju zovemo Tip Dana. Utakmica koja nam se sviđa igra se u okviru Brazilskog Paulista šampionata, gde se igraju 1/2 finalni dueli. Na stadionu Parque u Sao Paulu sastaju se Palmeiras i Ponte Preta.

Domaća ekipa Palmeirasa je regularni deo sezone završila kao prva u Grupi B, sa 6 pobeda, 4 nerešene i samo 2 poraza, a u toku regularnog dela igrali su utakmice sa 1.91 gola po utakmici. Naime, popularni Verdao koji je pod trenerskom palicom legendarnog Wanderley Luxemburga i ove sezone će biti jedan od glavnih favorita za šampionski prsten u Serie A, a državni šampionat je perfektna prilika da se uzme prvi tofej ove sezone.

Njihovi protivnici, ekipa Ponte Prete je pre COVID pauze bila u zoni ispadanja, ali posle pauze igraju kao preporođeni i čak su u 1/4 finalu u odličnoj partiji pobedili favorizovanu ekipu Santosa. Šta je napravilo razliku, teško je reći, iako su promenili trenera i dovely čak 8 novih igrača, samo dvojica od osmorice imaju pravo igranja u Paulisti. Ove dve ekipe su već jednom igrale ove sezone i Verdao je pobedio 1-0 u jednoj vrlo izjednačenoj utakmici.

Očekivani sastavi

Trener domaćih ne može da računa na svoja dva prva napadača, dok trener Ponte Prete nema većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 38 puta, i rezultati su više na strani domaćeg tima. Naime, ekipa Palmeirasa je pobedila 20 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 13 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Under igri jer je 5 od 7 poslednjih susreta završeno sa dva ili manje golova.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da se radi o vrlo bitnom susretu za obe ekipe, smatramo da ni jedna ekipa neće srljati, ali iz razloga koje smo naveli smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu manje od tri gola na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos