Paris vs Monaco G3: Tipovi, savjeti i kvote 09.06.2024. 18:30

Ognjen
8 lipnja, 2024
993 Views
Paris vs Monaco

Na redu je treća utakmica finala francuskog LNB prvenstva, a Paris dočekuje ekipu Monaca. Paris je u drugoj utakmici stigao do brejka i želi da ga pred svojim navijačima potvrdi.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Paris

Paris pod Toumasom Ilsalom igra fantastično i već su osvojili dva trofeja, sada se nalaze u odličnoj prilici da dođu i do trećeg u okviru francuskog prvenstva. Nakon poraza u prvom meču došli su do velikog brejka u drugom meču i sada žele da pred svojim navijačima dođu do trofeja.

U prvoj utakmici su bili u totalno podređenom položaju dok su u meču broj dva uspjeli da zaustave Mikea Jamesa koji je pokretačka snaga Monaca. Lideri ekipe Parisa su bili na visini zadatka, Shorts je ubacio 21 poen dok je Hifi dodao 24 poena.

Jako bitno za Paris je da su uspjeli da iskontrolišu skok igru i da se Shortsu i Hifiju otvori prostor za tranziciju i da maksimalno ubrzaju igru.

Paris će u ovome meču imati veliku pomoć publike koja će ih „nositi“ do nove pobjede, ali u mnogome ishod ovoga meča će zavisiti od raspoloženja Mike Jamesa i odbrane na njemu ekipe Parisa.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Monaco

Monaco se u Euroligi nije uspio plasirati na Final Four i imali su mnogo više prostora da se odmore i regenerišu za domaće prvenstvo. Ipak, utakmice domaćeg šampionata igraju u nekoj manjoj brzini nego što se to od njih očekuje.

Tu nošalantnost iskoristila je ekipa Parisa u drugom meču i došla do brejka u utakmici broj dva. Sada Monaco nema pravo na grešku i vjerujemo da će biti maksimalno fokusirani u oba smjera.

U mnogome zavise od raspoloženja Mike Jamesa koji je pokretačka snaga ekipe. U prvom duelu je ubacio 31 poen i vodio Monaco do pobjede dok je u drugom duelu bio poprilično loš, te dodao 10 poena uz loše procente iz igre.

Monaco svakoj ekipi u Europi može parirati atletski sa svojim small-ball petorkama koje mogu sve preuzimati. U meču broj dva pored šuta sa distance nedostajala je sigurnost u skok igri.

Monaco nema više pravo na grešku i vjerujemo da će u meču broj tri biti opet oni pravi i stići do povoljnog rezultata.

H2H

06.06.24 – Monaco : Paris – 70:77

04.06.24 – Monaco : Paris – 90:80

Povrede i suspenzije

Paris: -.

Monaco:-.

Paris vs Monaco: Prijedlozi za klađenje

Paris je favorit u ovome meču posebno zbog toga što igraju pred svojim navijačima, ali ipak mislimo da je Monaco daleko iskusnija i kvalitetnija ekipa od Parisa te da će u sledećem meču biti mnogo fokusiraniji.

Zbog toga očekujemo pobjedu Monaca i vjerujemo da će povesti u ovoj seriji.

Vrijeme: 09.06.2024 18:30
Prijedlog: Monaco WIN
Tečaj: 1.99
Kladionica: 22bet

Author Ognjen