Parma – Lecce: Analiza utakmice

tipovi i analize

Vikend je došao i prošao i nemožemo se oteti utisku da je trebalo samo malo više sreće kako bismo napravili ozbiljan profit na utakmicama koje smo tipovali. Naime, samo na poslednjoj utakmici vikenda koja se igrala između ekipa Torina i Bologne, prvi gol je pao na vreme, ali nakon toga i pored nekoliko izglednih prilika rezultat je ostao 1-0 za domaćina. Šteta, pošto je ta utakmica imala sve preduslove da bude vrlo efikasna što se pokazalo i na terenu, uz manjak koncentracije igrača u završnici. Danas se igra jedna utakmica Italijanske Serie A, gde će se na stadionu Ennio Tardini sastati domaća ekipa Parma i gosti ekipa Lecce. Sasvim smo sigurni da nas očekuje jedna vrlo interesantna utakmica u kojoj bi trebalo biti mnogo fantastičnih poteza.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na devetoj poziciji Italijanske Serie A, sa solidnim skorom, a na domaćem terenu ove sezone igraju promenjivo, pošto imaju četiri pobede, jednu nerešenu i četiri poraza uz 13 postignutih i 10 primljenih pogodaka. Ekipu Italijanskog trenera Daverse odlikuje vrlo ofanzivna postavka igre, gde su glavni igrači napadači Cornelius i veteran Gerovinho koji igraju zaista fantastično u paru.

1xbet bonus

Lecce i ove sezone igra prilično loše i trenutno se nalaze na 17-toj poziciji Italijanske Serie A. Zanimljivo je da su više poena postigli na gostujućim terenim gde imaju rekord od tri pobede, dve nerešene i četiri poraza, uz 12 postignutih i 19 primljenih pogodaka. Trener Fabio Liverani ima roster sastavljen od prosečnih igrača, te je njemu znatno teže da ostvari povoljan rezultat ove sezone u vrlo kompetitivnom takmičenju.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova, te se može očekivati da oba trenera izađu na teren sa skoro najboljim mogućim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe sastajale su se do sada čak 21 puta i Parma je imala mnogo više uspeha, pošto su pobedili na 12 susreta, 8 puta je bilo nerešeno, a Lecce je pobedio na samo 1 susretu. U poslednjih šest susreta, Parma je odnela tri pobede i dva puta je bilo nerešeno što je svakako zanimljiv trend.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu trendove, kao i način na koji ove dve ekipe igraju ove sezone, smatramo da je najbolje odigrati na ovom meču Parma -0.5 AH (da Parma pobedi i da pokrije -0.5 Azijski hendikep), koja igra se plaća za nas solidnom 1.72 kvotom u kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta je ova linija hendikepa, ili kako uopšte funkcioniše Azijski market za klađenje, predlažemo vam da prvo pročitate naš članak na tu temu koji se nalazi ovde.

Relevant news