Intro

Parnu – Levadia: Analiza utakmice      

parnu vs levadia

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra redovno kolo Estonskog šampionata, te se mi odlučujemo za jednu utakmicu gde je gostujuća ekipa kompletni i apsolutni favorit.

Parnu

Parnu je ubedljivo najgora ekipa šampionata do sada, pošto se nalaze na poslednjoj poziciji i imaju najgori napad lige. Od sedam susreta imaju samo jednu pobedu i jednu nerešenu uz prilično lošu gol razliku od 6 postignutih i 20 primljenih golova. Danas im u goste dolazi ekipa koja istorijski vrlo dobro igra protiv njih.

Levadia

Gosti su i trenutni lideri ovo šampionata, koji su od osam odigranih susreta pobedili na 6, dok su 1 odigrali nerešeno, a 1 utakmicu su izgubili. Ono što je simptomatično kod njih je da igraju na veliki broj pogodaka, ali danas imamo osećaj da će njihova mreža da miruje.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada i rezultati su prilično na strani gostiju. Poslednji put kada su igrali ove godine, Levadia je pobedila 5-0.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG NE (da ne bude gol-gol na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti