Partizan – Crvena Zvezda: Analiza utakmice

tipovi i analize

Došlo je vreme i za prvi večiti košarkaški derbi ekipa iz Beograda, i to u okviru ABA Lige, i atmosfera je naravno već pre početka dovedena do usijanja. Uz to Crvena Zvezda je pre samo dva dana igrala produžetak u okviru Evrolige i izgubila na svom terenu od strane ASVEL-a. To je razlog zašto je kladioničarska populacija odreagovala i hendikep je počeo da se pomera na stranu Partizan NIS što je prilično zanimljivo. Mi smatramo da postoji odličan value na jednom marketu i odigraćemo pick na ovoj utakmici.

Domaća ekipa, Partizana je počela ovu sezonu preko svih očekivanja, kako u ABA Ligi, tako i u evropskom  7DAYS Eurocup takmičenju. Naime, u evropi su u jednom momentu imali 5-0 rekord, dok u ABA ligi trenutno imaju četiri pobede i dva poraza nakon šest odigranih kola. Pobedili su Igokeu, Mornar Bar, FMP Beograd i Zadar, dok su izgubili od Primorske i Cedevita Olimpije. Smatramo da je Partizan imao do sada prilično lagodan raspored i dan su morali bolje jer dolaze mnogo teže utakmice. Plus, Partizan se nalazi u vidnom padu forme, a kao šlag na tortu raskinuli su ugovor sa centrom Parahovskim koji nikako nije uspeo da se uklopi u tim.

1xbet bonus

Sa druge strane Crvena Zvezda i pored toga što ima vrlo respektabilan budžet, ne igra na nivou očekivanja na početku sezone.  U Euroleague se dosta muče, a u ABA Ligi imaju kao i Partizan četiri pobede i dva poraza. Dobili su Primorsku, Mega Bemax, Cibonu i Igokeu, dok su izgubli od Krke Novo Mesto i Budućnosti. Promenili su trenera pre par nedelja i sigurno je da treba vremena da se igrači naviknu na novog stratega.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svaom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale u poslednjih 12 meseci čak 9 puta i Crvena Zvezda je odnela mnogo više pobeda. Naime, crveno beli su pobedili 6 puta od 9 utakmica. Vrlo zanimljivi trendovi koje moramo ispratiti u svakom slučaju.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za hendikep, odnosno da su kladioničari odreagovali prilično burno. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Crvena Zvezda +2.5 HC (Crvena Zvezda da ne izgubi sa više od dva poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.87 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news