Partizan – Dunajska Streda: Analiza utakmice

MilosNS
21 srpnja, 2021
525 Views
partizan dun streda

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za četvrtak 22.07.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru kvalifikacija za Conference League, gde se u Beogradu sastaju Partizan i Slovačka ekipa Dunajska Streda.

Partizan

Beogradski Crno Beli nisu mnogo toga uradili na transfer pijaci, ali su zato u prvom kolu novog šampionata pokazali da trener Stanojević konačno uspeo da napravi jednu ofanzivnu igru koju su navijači očekivali da vide u prethodnim sezonama. Iako su navijači i dalje veoma nezadovoljni radom uprave, neuspeh u evropskom takmičenju bi mogao da bude vrlo teško prihvaćen.

Dunajska Streda

Sa druge strane, Dunajska Streda je jedna mlada i poletna ekipa koja je prošle sezone igrala možda i najatraktivniji fudbal u Slovačkoj prvoj ligi, naravno uz neprikosnovenu ekipu Slovana iz Bratislave. Ove sezone ostali su bez važnog napadača, koji će potpisati za Dinamo Kyev. I pored troga Slovaci sasvim sigurno ne dolaze u Beograd da se brane, jer oni naprosto ne znaju da igraju drugačije.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i činjenicu da je početak prvenstva, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.