Partizan – Levallois: Analiza utakmice

Milos
10 ožujka, 2021
657 Views
partizan levallois

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Kao i uvek kada se igraju evropski kupovi ima dosta dobrih utakmica, a nama se posebno sviđa da igramo na jednom marketu, na najzanimljivijoj utakmici koja će se odigrati u okviru košarkaškog Euro Cup takmičenja, u Beogradu, ekipa Partizana dočekuje francusku ekipu Levallois.

KK Partizan Beograd

Na našu veliku žalost, jasno je kao dan da se ekipa Partizana totalno raspala. Ove nedelje je ostavku podneo trener Sašo Filipovski, na klupi će biti asistent, a ekipa izgleda anemično, a što je najvažnije jasno je da nema dovoljno kvaliteta. Stranci nisu ni blizu performansama od prošle sezone, pojačanja nisu dovedena i ekipa se poslednjih mesec dana nalazi u ozbiljnoj krizi. Oni moraju da idu na pobedu kako bi se kvalifikovali u sledeću rundu i sve sem poraza ih izbacuje iz daljeg takmičenja.

Levallois

Njihovi protivnici, ekipa Levallois, je takođe u igri za kvalifikacije za sledeću rundu i njim igra pobeda, a oni se ne nalaze u tako lošoj formi kao Partizan. Oni su u prošlom kolu razmontirani od strane Lokomotive na domaćem terenu i sada je pravi momenta da pokažu drugo lice.

Očekivani sastavi

Do momenta pisanja ovog članka nismo uspeli da saznamo neke bitnije informacije o povredama i suspenzijama.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom, pre nekoliko nedelja, kada je Levallois razmontirao Partizan sa 17 razlike.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Levallois +4HC (da Levallois ne izgubi sa više od 4 poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.725 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos