Partizan NIS – Mornar Bar: Analiza utakmice

tipovi i analize

Neko vreme nismo tipovali utakmice iz ABA Lige, prvenstveno jer smo smatrali da sportske kladionice rade sasvim solidan posao sa linijama hendikepa i totala u ovom regionalnom takmičenju, te je prilično teško pronaći value liniju da se opkladi na neku utakmicu. Međutim, danas na utakmici koja se igra u Beogradu, smatramo da postoji sasvim solidan value na jednom market. Naime, domaća ekipa Partizana, koja se trenutno nalazi na prvoj poziciji, dočekuje jednu vrlo nepredvidivu ekipu, Mornara iz Bara, koja dolazi na ovaj susret sa nekim personalnim problemima.

Domaća ekipa Partizan NIS igra preko svih očekivanja ove sezone, kako u ABA Ligi, a tako i u 7DAYS EuroCupu. Ruku na srce ozbiljan roster je napravio Italijanski stručnjak Andrea Trinchieri, dobio odrešene ruke pri izboru pojačanja, ali i pored toga nije bilo očekivano da budu bolji od Crvene Zvezde i Budućnosti iz Podgorice. Pored toga šuška se po kuloarima da Partizan traži još jedno pojačanje, a u opticaju su bivši kapiten Partizana, Jo Louvergne i iskusni Amerikanac McLean. Ove sezone na domaćem terenu imaju šest pobeda iz isto toliko utakmica, te nema sumnje ko je favorit na ovoj utakmici.

1xbet bonus

Mornar Bar sa druge strane je jedna totalno suluda ekipa, koja igra totalni run and gun ove sezone. Plus na sve to danas je stigla informacija da je Mornar prekinuo saradnju sa Brandis Raley-Ross, jedinim igračem koji je zapravo igrao odbranu u ovoj ekipi. Mornar u proseku igra utakmice sa 168.5 poena, a na gostovanjima su od šest utakmica čak pet puta išli preko danas postavljene linije za total.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Zadnje tri godine ove dve ekipe su igrale 7 puta i rezultati su prilično šareni, jer je bilo pobeda Partizan NIS, ali i pobeda Mornara, kao i utakmica sa mnogo, ali i izrazito malo koševa.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 159.5 points (da obe ekipe postignu 160 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news