Penarol – Rentistas: Analiza utakmice

Milos
22 kolovoza, 2020
270 Views
nogomet tipovi

Polako počinju da se zagrevaju fudbaleri na Južno Američkom kontinentu, a pre par nedelja počela je i jedna vrlo interesantna liga Urugvaja, koja je prepuna talentovanih igrača i igrača koji su na zalasku svoje karijere. Nama je ova liga godinama unazad donosila profit, te ćemo polako početi da tipujemo utakmice kada vidimo lep value. Vikend počinje i druga utakmica koju ćemo obraditi u našim tipovima i analizama, je utakmice koja se igra u okviru Urugvajske, gde se na stadionu Campeon del Siglo u Montevideu sastaju domaća ekipa Penarol i gosti, ekipa Rentistas. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, očekujemo jednu prilično interesantnu utakmicu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 7-oj poziciji, a na domaćem terenu imaju 2 pobede, jednu nerešenu i 0 poraza uz gol razliku od 5 postignutih i 2 primljena gola. Penarol ove sezone trenira legendarni Urugvajski napadač Fiego Forlan i iako su navijači pomalo bili nezadovoljni njegovim radom Penarol je i pored činjenica da je u prošlom kolu izgubio od ekipe Maldonado, pokazao dobru igru. Penarol je ove sezone spoj mladosti i iskustva, ali nosioci igre su napadači Jimenez (ex Osasuna), Estoyanoff (legenda kluba) i veznjak Walter Gargano (ex Napoli, Inter).

Njihovi protivnici, ekipa Rentistas je ove sezone ušla u prvu ligu, ali su napravili veliko iznenađenje do sada, pošto se nalaze na prvoj poziciji. Ipak, post COVID fomra nije na najboljem nivou, pošto nisu uspeli da pobede na meču od kada je šampionat ponovo počeo. Na gostovanjima ove sezone imaju jednu pobedu i jednu nerešenu.

Očekivani sastavi

Treneri nemaju većih problema sa sastavima timova pred ovaj meč.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 16 puta i rezultati su apsolutno na strani Penarola. Domaćin je pobedio 10 puta, 3 puta je bilo nerešeno i Rentistas je pobedio 3 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, ovo je gde Penarol naprosto mora ići na pobedu, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Penarol ML (da Penarol pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos