Pesaro – Olimpia Milano: Analiza utakmice

MilosNS
25 travnja, 2021
593 Views
pesaro vs milano

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i svake nedelje ima priličan broj interesantnih utakmica, a mi smo odabrali jednu iz nama bliske Italije. Prva utakmica koja nam se sviđa igra se u okviru prve Italijanske košarkaške lige, gde se u gradu Pesaro, sastaju istoimena ekipa i ekipa Olimpia Milano.

Pesaro

Domaća ekipa nema dobru sezonu i trenutno se nalaze na 11-toj poziciji šampionata sa skorom od 10 pobeda i 16 poraza. Na domaćem terenu imaju skor od 6 pobeda i 7 poraza, a danas im dolazi jedna od najboljih evropskih ekipa, Olimpia Milano. Ovo je perfektna prilika za domaći sastav da probaju da naprave problem gostima, koji su u sred play off serije u Euro League takmičenju.

Olimpia Milano

Nije sporno da su gosti kvalitetnija ekipa, ali svakako je jasno da će trener Messina morati da rotira i odmara glavne igrače, pošto trenutno vode 2-0 u seriji protiv Bayer Municha, ali ih čekaju dve vrlo teške utakmice u Nemačkoj sledeće nedelje. Oni su već pokazali da znaju da kiksaju u domaćem šampionatu, pogotovo posle serije teških mečeva u Euro League.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, i naravno da je Olimpia Milano pobedila na većini mečeva, ali Pesaro je pokazao da može da bude problematičan i da utakmice čini neizvesnim.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, ali su gosti umorni stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Pesaro +8HC (da Pesaro ne izgubi sa više od osam poena razlike na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.