Pesaro – Virtus Bologna: Analiza utakmice

Milos
19 ožujka, 2021
345 Views
pesaro virtus

Posle malo slabije ponude košarkaških utakmica ovog midweeka, iskreno jedva smo čekali da dođe vikend i da imamo dovoljan broj utakmica između kojih možemo da biramo. Kako smo poslednjih meseci bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru Italijanske Lega A, gde se u okviru redovnog kola sastaju domaća ekipa Pesaro i ekipa Virtus Bologna. Imajući u vidu da se radi o dve vrlo napadački potentne ekipe, smatramo da postoji interesantan value na jednom kladioničarskom marketu.

Pesaro

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 8-oj poziciji šampionata sa skorom od 9 pobeda i 11 poraza. Taj skor je malo bolji na domaćem terenu, gde su odigrali 10 susreta uz 6 pobeda i 4 poraza i sa 162.1 poena u proseku ukupno. Ono što odlikuje ekipu trenera Repeše je činjenica da su ključevi ekipe u rukama iskusnog pleja Filloya, a da on uspešno upošljava uglavnom strance koji rešetaju mreže svojih protivnika.

Virtus Bologna

Njihovi protivnici, ekipa Virtus Bologne se nalazi na 3-oj poziciji šampionata sa 14 pobeda i 7 poraza do sada. Nisu toliko impresivni kao prošle sezone, što pokazuje i ovoliki broj poraza u dosadašnjem delu sezone. Na gostovanjima imaju gotovo fantastičan skor od 10 pobeda i samo 1 poraza, uz 161.7 poena u proseku. Na prošlom meču su poraženi od strane Brindisija i to im je bio prvi poraz na gostovanjima ove sezone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a što se koševa tiče, poslednjih godina je primetan trend da se igraju utakmice na veliki broj poena. Tako na primer na poslednja tri susreta je viđeno 175, 195 i 180 poena.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi bi ovo mogla biti utakmica na veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 161.5 Points (da obe ekipe postignu 162 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos