Petkim Spor – Anadolu Efes: Analiza utakmice

Dusan
30 studenoga, 2021
587 Views
Petkim Spor – Anadolu Efes

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmicu regularnog kola Turske Prve lige gde se sastaju Petkim Spor i Anadolu Efes. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u utakmici koja im je bitna smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Petkim Spor

Domaća ekipa, nije na najbolji način počela ovu sezonu, pošto nakon devet odigranih kola imaju samo jednu pobedu i čak osam poraza. Iako nije ništa strašno gubiti utakmice u nizu, ono što je zabrinjavajuće za domaću ekipu je činjenica da su oni klasično topovsko meso za osrednje Turske ekipe, koje ih dobijaju po 20 razlike. Danas im u goste dolazi jedna od najboljih ekipa Evrope i svakako ne možemo očekivati ništa dobro po domaći sastav.

Anadolu Efes

Sa druge strane gostujuća ekipa je kao i prošle godine prilično traljavo krenula u sezonu, ali se čini da im je forma u velikom usponu. Trenutno imaju sedam pobeda i dva poraza nakon devet odigranih utakmica, a imajući u vidu de je utakmica Evrolige tek krajem nedelje, mogu da igraju danas punim gasom. Iako nisu niti jednu ekipu baš ponizili u poslednjih nekoliko kola igrali su protiv solidnih Darussafake, Turk Telekoma i Tofasa. Petkim Spor je daleko od kvaliteta ovih ekipa.

Očekivani sastavi

Nema važnijih informacija.

Raniji rezultati i trendovi

Prošle godine su igrali dva puta i Efes je dobio oba meča prilično tesno.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Anadolu Efes -17,5, koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.85 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan