Philadelphia 76ers vs Miami Heat: Tipovi, savjeti i kvote – 07.05.2022.

Dusan
5 svibnja, 2022
500 Views
Philadelphia 76ers vs Miami Heat

Polufinalna serija Istočne konferencije NBA doigravanja između Philadelphia 76ersa i Miami Heata preselit će se u “grad bratske ljubavi” u noći između petka i subote. Početak treće utakmice zakazan je za 1 sat iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu.

Košarkaši Miami Heata bez većih su poteškoća trijumfirali u prve dvije utakmice ove serije, pa ostaje za vidjeti hoće li Sixersi uspjeti se probuditi ili je ozljeda Joela Embiida nepopravljiv hendikep za ovu momčad.

Philadelphia 76ers

Momčad Doca Riversa nije bila ravnopravan rival u prva dva meča serije i to je kristalno jasno. Bilo je očito velikih problema na oba kraja terena – neučinkovit napad i nedovoljno agresivna i kvalitetna obrana, pa ne treba čuditi zašto je rezultat nakon prve dvije utakmice 2:0 za Heat.

James Harden nije uspio napraviti iskorak u svojim igrama u odnosu na regularnu sezonu i prvi krug doigravanja. U prvom je zabio 16 poena, a u drugom 20, uz prosječno 7 asistencija, no u izostanku ozlijeđenog Joela Embiida to nije dovoljno da naškodi najboljoj momčadi Istočne konferencije. Harden jednostavno mora biti na razini superzvijezda, ali upitno je može li se izdići u ostatku serije.

Tyrese Maxey je u drugom meču postigao 34 poena i još jednom potvrdio da će u budućnosti raditi velike stvari za ovu franšizu. Svestrani je košarkaš, koji na sve načine može naštetiti protivničkoj obrani.

Još uvijek je neizvjestan učinak Joela Embiida u trećoj utakmici. Oporavak od ozljede glave teče sporiji od očekivanog, pa prema informacijama 76ersa male su šanse da će zaigrati u noći između petka i subote.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Miami Heat

S druge strane, ova polufinalna serija ide prema planu za Miami Heat. Lako i uvjerljivo su dobili prve dvije utakmice pa u Pennsylvaniju putuju puni optimizma i samopouzdanja.

Centar Bam Adebayo maksimalno iskorištava izostanak Joela Embiida pa dominira u reketu, a u prva dva meča u prosjeku je postizao 23,5 poena. Sixersima nedostaje središnja pozicija, pa eksplozivnoj petorci Heata nije teško biti dominantan među visokim igračima.

Standardno su dobri i Jimmy Butler i Tyler Herro, a ugodno iznenađenje jesu igre Victora Oladipa koji je u posljednje četiri utakmice ušao u rotaciju Heata i podsjetio na najsvjetlije dane svoje karijere. Neminovno je da će kontinuitet njegovih dobrih igara dodatno ojačati momčad s Floride, jer je ovaj iskusni košarkaš podjednako koristan na oba kraja terena.

Prijedlog za tipovanje

Bez Joela Embiida Philadelphia 76ers jednostavno ne može parirati Miami Heatu, a upitno je hoće li kamerunski centar biti na potrebnoj razini ako se vrati u rotaciju i zaigra u utakmici broj tri.

Očekujemo novu pobjedu izabranika Ericka Spoelstre, tako da je naš prijedlog za klađenje trijumf gostiju, a 22bet nudi odličan tečaj za ovaj tip, 1.9.

Prijedlog za tipovanje: Miami Heat

Tečaj: 1.9

Kladionica: 22bet

Sportska kladionica 22bet trenutno ima odličnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, s kojom svaki čitalac našeg portala može ostvariti do €122 za besplatne oklade, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan