Philadelphia 76ers vs Miami Heat: Tipovi, savjeti i kvote 13.05.2022.

Dusan
12 svibnja, 2022
578 Views
Philadelphia 76ers vs Miami Heat

Philadelphia 76ersi su odigrali katastrofalan peti meč u Miamiju i sada moraju pokazati reakciju jer će inače sezona za njih biti završena.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Philadelphia 76ers

Nakon što se Joel Embiid vratio na parket poslije ozljede koja ga je odvojila od terena prve dvije utakmice u seriji, Philadelphia 76ersi su ostvarili dvije pobjede i izjednačili na 2-2 protiv Miami Heata. Očekivalo se da će na Floridu da odu u dobrom raspoloženju i sa ambicijom da naprave brejk, međutim to se nije desilo.

76ersi su uništeni rezultatom 120:85 i sada ponovo zaostaju za Miami Heatom. U utakmici broj pet nije ništa funkcionisalo u igri tima Doca Riversa.

Već u prvoj četvrtini je Heat došao do dvocifrene prednosti koja se nije spuštala niti u jednom trenutku. James Harden je odigrao izvanredno četvrti meč u seriji i činilo se da je konačno pronašao svoj mojo, međutim to nije uspio da ponovi u Miamiju.

U slučaju da budu eliminisani, 76ersi će kao izgovor moći da iskoriste činjenicu da Embiid nije igrao prve dvije utakmice, ali sa druge strane, došli su u situaciju da imaju izjednačen rezultat i podbacili su. Ništa još nije gotovo, 76ersi su i dalje u igri, ali moraće prvo da pobijede pred svojim navijačima da bi imali šansu za prolaz dalje.

Miami Heat

Miami Heat je pronašao odgovor nakon što su odigrali dvije slabe utakmice u Philadelphiji. Pomoglo im je i to što su 76ersi izgledali katastrofalno u utakmici broj pet, ali kredit ide i treneru Eriku Spoelstri i njegovom timu za ozbiljan pristup i reakciju.

Heat je regularnu sezonu završio na prvom mjestu Istočne konferencije zbog čega imaju prednost domaćeg terena do samog kraja, a vidjeli smo u ovom doigravanju koliko je teško savladati ih u Miamiju. Duncan Robinson je u potpunosti ispao iz rotacije i njegove minute je uzeo Victor Oladipo.

Jimmy Butler je na visokom nivou kroz čitavu seriju i glavni je motor Heata, dok Bam Adebayo ima dosta problema u okršaju sa Joelom Embiidom. Heat je imao sreće da Embiid nije igrao u prve dvije utakmice jer je neuporedivo lakše pobijediti 76erse kada on ne igra.

U trećoj i četvrtoj utakmici koje su se igrale u Philadelphiji, Heat je katastrofalno šutirao sa distance i to je nešto što će morati da poprave u utakmici broj šest kako bi imali šansu da zatvore seriju odmah.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Ovo će biti 10. utakmica u sezoni između 76ersa i Heata. 2-2 je bilo u regularnoj sezoni, dok Heat vodi 3-2 u ovoj seriji. Do sada u doigravanju, 76ersi su 4-1 na domaćem terenu, dok je Heat 1-3 u gostima.

Očekivani sastavi

Philadelphia 76ersi imaju sve igrače na raspolaganju, dok je Kyle Lowry jedini neizvjestan kod Miami Heata.

Prijedlog za klađenje

Tip: pobjeda Philadelphia 76ersa
Kvota: 1.71
Kladionica: Bet365

U svih pet utakmica u seriji do sada, domaći tim je dolazio do pobjeda bez većih problema. 76ersi će sigurno pokazati reakciju nakon katastrofalnog meča u Miamiju i najrealnije je da pobjednika serije odluči sedmi meč.

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan