Phoenix Suns – Denver Nuggets: Analiza utakmice

MilosNS
8 lipnja, 2021
347 Views
phoenix vs denver

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, ponuda je prilično slaba, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru doigravanja NBA lige, gde se u drugoj utakmici 1/2 finala konferencije sastaju ekipa Phoenix Suns i Denver Nuggets.

Phoenix Suns

Lagano smo pogodili naš tip na prvoj utakmici kada smo prognozirali da će Sunsi lagano izaći na kraj sa Nugetsima. Tako je i bilo, iako su domaći prelomili utakmicu tek u poslednjoj četvrtini. Ono što smo uspeli da vidimo na prvom meču daje nam podlogu da tipujemo i drugi susret, nadamo se isto tako uspešno.

Denver Nuggets

Previše se ekipa Denver Nuggetsa oslanja na igre Nikole Jokića tokom ove sezone, a pogotovo tokom play offa. Na prvom susretu Jokić i Campazzo su proveli po 36 minuta u igri, a ujedno su bili među boljim igračima na terenu. Pored toga, Jokić je odigrao jednu od slabijih partija i svi koji prate NBA znaju da sada bi trebala da sledi osveta debeljuškastog Somborca.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ove sezone od četiri susreta obe ekipe su pobedila po dva puta.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 220 pts (da obe ekipe postignu 221 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.