Phoenix Suns vs Dallas Mavericks: Tipovi, savjeti i kvote 11.05.2022.

Dusan
9 svibnja, 2022
526 Views
Phoenix Suns vs Dallas Mavericks

Polufinalna serija NBA doigravanja Zapadne konferencije između Phoenix Sunsa i Dallas Mavericksa jedna je od najuzbudljivijih. Rezultat je 2:2, a peti susret na programu je u noći između četvrtka i petka u 4 sata po srednjoeuropskom vremenu.

U trećoj i četvrtoj utakmici izabranici trenera Jasona Kidda uspjeli su obraniti domaći teren i tako prenijeli pritisak na aktualne prvake Zapada koji su u regularnom dijelu imali najbolji omjer pobjeda i poraza u cijeloj NBA ligi.

olite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši eksperti, koji su specijalizirani za razne lige i sportove, ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Phoenix Suns

Od početka do kraja četvrte utakmice Phoenix Sunsi su bili u zaostatku, što nisu uspjeli nadoknaditi. Nisu se prilagodili sudačkom kriteriju, koji je bio strog za njihovu obrambenu agresivnost, pa je većina članova prve postave u ranoj fazi susreta bila u problemima s osobnim pogreškama.

Chris Paul je igrao manje od četiri minute u drugom poluvremenu i zaradio svoj šesti osobni u ranoj fazi četvrte četvrtine. Problema s prekršajima imali su i Mikal Bridges i Jae Crowder, pa je previše patila obrana Sunsa.

Devin Booker je utakmicu završio s 35 poena, ali je Chris Paul zabio samo pet, pa je nastup iskusnog playmakera višestruko falio momčadi iz Arizone. I u trećoj i u četvrtoj utakmici Phoenixu je nedostajala sigurnost u šutu, a ove dvije utakmice jedine su u doigravanju u kojima su zabili s manje od 50% uspješnosti.

Dallas Mavericks

Sjajna igra u obrani i fantastičan šut za tri poena – to je tajna Dallas Mavericksa za pobjede u trećoj, a posebno u četvrtoj utakmici. Mnoge momčadi tijekom sezone nisu uspjele ograničiti Phoenix Sunse u napadu u tolikoj mjeri kao momčad koju vodi Jason Kidd.

U napadu su odigrali nezaboravnu utakmicu, pogodili su 20 od 44 pokušaja za tri poena. Čak osam košarkaša zabilo je barem jednu tricu, a maestralan je bio Dorian Finney-Smith koji je zabio čak osam, dok je rezervni igrač Davis Bertans pogodio četiri.

Luka Dončić je obje utakmice pred domaćom publikom završio s po 26 poena, što je daleko manje učinkovito nego u prve dvije utakmice u seriji. No, pretjerana usredotočenost obrane na slovenskog superstarta ostavila je višak prostora njegovim suigračima koji su ga na najbolji način iskoristili. Primarni cilj je ostvaren – pobjeda u obje utakmice u Teksasu.

Prijedlog za tipovanje

Serija se vraća u Arizonu, a tamo očekujemo daleko bolje Phoenix Sunse. Pretpostavljamo da suđenje neće biti tako strogo, te da će trener Monty Williams svoje startere imati dovoljno minuta na parketu.

Domaći košarkaši su poprilično lako dobili prva dva meča ove serije (121:114 i 129:109), pa vjerujemo da će oni opet diktirati i kontrolirati događanja na parketu.

Stoga je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice hendikep pobjeda domaće momčadi na margini od -5,5 poena u 22bet, koja nudi najbolji omjer koeficijenata i marginu hendikepa.

Prijedlog za tipovanje: Phoenix Suns -5.5

Tečaj: 1.82

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan