Phrae Utd – Chainat Hornbill: Analiza utakmice

Milos
31 ožujka, 2021
419 Views
phrae utd chainat hornbill

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi, pošto se još uvek igraju utakmice reprezentacija, ali zato smo ipak uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je dovoljno kvalitetna da bi bila odigrana. U Tajlandskoj Drugoj Ligi, u gradu Huai Ma, sastaju se domaća ekipa Phrae United i gosti ekipa Chainat Hornbill.

Phrae United   

Domaća ekipa se nalazi pri vrhu tabele, odnosno na šestoj poziciji, koja je poslednja pozicija koja garantuje play off. Naime, dve prvoplasirane ekipe dobijaju direktnu promociju, dok od trećeg do šestog mesta ekipe igraju promotivni play off i određuju još jednu ekipu koja zaslužuje odlazak u viši rang. Na domaćem terenu imaju solidan učinak, sa 8 pobeda, 6 nerešenih i 2 poraza i gol razliku od 28 postignutih i 12 primljenih pogodaka (tačno 2.50 pogodaka po meču u proseku).

Chainat Hornbill

Gostujuća ekipa, se nalazi na petoj poziciji, odnosno jednu poziciju iznad domaće ekipe, te se ovaj susret može nazvati derbijem u pravom smislu te reči. Ove sezone na gostujućim terenima oni imaju osrednji učinak sa 5 pobeda, 4 nerešene i 7 poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 28 primljenih golova (2.93 gola po utakmici). Iako njihovi prosek pokazuje da su Over ekipa moramo da primetimo da su ove sezone na gostovanjima išli 50-50 u Over.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo dva puta i oba puta su viđene vrlo tvrde utakmice.

Predlozi za tipovanje

Već smo napisali zašto smatramo da bi obe ekipe trebalo da grizu na ovom meču, te da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 gola (da obe ekipe postignu maksimalno dva gola), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos