Pinar Karsiyaka – Bandirma: Analiza utakmice

tipovi i analize

Lepo je kada se uđe u mini seriju, pošto od utakmica koje smo tipovali, već su dve za redom došle te nam je i samopouzdanje svakako veće. Danas smo se opredelili za jednu utakmicu košarkaške prve lige, gde će domaća ekipa Pinar Karsiyake dočekati mladu i poletnu ekipu Bandirme. Smatramo da su kladionice ovde napravile grešku čak na dva marketa, ali mi ćemo probati da iskoristimo samo jedna, jer smatramo da nije pametno igrati duple opklade na jednoj utakmici.

Domaća ekipa čudnog imena, Pinar Karsiyaka ove sezone igra odlično i trenutno se nalazi na drugoj poziciji odmah iza nedodirljive ekipe Anadolu Efesa. Pinar trenutno ima 12 pobeda i 3 poraza. Dva od tri poraza su došla na gostovanjima, a u poslednjem kolu su poraženi od strane Anadolu Efesa posle produžetka rezultatom 80-82. Užasno su snažni na domaćem terenu gde ove sezone imaju šest pobeda i samo jedan poraz. Ono što je karakteristično za ovu ekipu je činjenica da se odlično prilagođavaju svojim protivnicima i naprosto kao kameleon pobeđuju svoje protivnike njihovim oružjem.

Bandirma sa druge strane je najmlađa ekipa u proseku ove sezone u Turskoj prvoj ligi, ali i pored toga odlično guraju kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi. U domaćem prvenstvu se trenutno nalaze na 6-toj poziciji sa devet pobeda i šest poraza. Na gostovanjima imaju četiri pobede i četiri poraza, a ove sezone su postal hit pošto su nekako ubice giganata. Naprosto zbog svoje mladosti oni nemaju respekta ni prema jednoj ekipi i igraju svoju poletnu i brzu košarku protiv svakoga.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Zadnje tri godine ove dve ekipe su igrale 6 puta i rezultati su vrlo izjednačeni sa po tri pobede za svaku ekipu. Ove sezone su igrali na samom početku šampionata i Pinar je naprosto demolirao Bandirmu sa preko 25 razlike.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Naime, Pinar je do sada ove sezone išao 7 od 15 puta preko ove linije, a Bandirma je čak 12 od 15 puta išla preko postavljene linije. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 155.5 points (da obe ekipe postignu 156 ili više pogodaka na meču, produžeci se računaju), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news