Intro

Pinar Karsiyaka – Fenerbahce: Analiza utakmice

Pinar Karsiyaka - Fenerbahce

Svakodnevno sada se igra veliki broj utakmica u okviru mnogih košarkaških liga i danas smo našli utakmicu koju naprosto moramo da odigramo. U toku su play off susreti u većini liga koje su nama u fokusu, te smo danas uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa Turskog šampionata, gde se u trećoj utakmici serije sastaju ekipe Pinar Karsiyaka i Fenerbahce.

Pinar Karsyiaka

Poznato je da je Pinar jedna vrlo ozbiljna ekipa, što su pokazali ove sezone kako u domaćem šampionatu, tako i u Evropi, gde su do samog kraja bili u igri za titulu. Ono št je specifično za njih je odlična igra na domaćem terenu, kao i sasvim solidna odbrana kojom često svoje protivnike znaju da drže na 75 ili manje poena. Uspeli su u drugom meču da uzmu prednost domaćeg terena i sada je sve u njihovim rukama.

Fenerbahce

Njihovi protivnici, ekipa Fenerbahcea je po imenima sasvim sigurno kvalitetnija ekipa od Pinara, ali u Turskom play offu se svašta može dogoditi, pa tako i da ekipa trenera Kokoškova izgubi prednost domaćeg terena. Sada je na De Kolou i ostalima da probaju da uzmu pobedu na gostovanju, a za to će biti potrebna čelična odbrana.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta tokom istorije, ali samo ove sezone su igrale četiri puta i svaka ekipa je pobedila po jednom. Što se koševa tiče, igraju mečeve oko 160 poena svaki put.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti na veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 160 points (da obe ekipe postignu 159 ili manje poena), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti