Intro

Pinar Karsiyaka – Turk Telekom: Analiza utakmice

Pinar Karsiyaka – Turk Telekom

Ponedeljkom kao i obično nema mnogo utakmica koje su u ponudi, a mi se svakako u poslednje vreme fokusiramo uglavnom na košarkaške utakmice koje nam donose dosta profita. U toku su play off susreti u većini liga koje su nama u fokusu, te smo danas uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa Turskog šampionata, gde se u majstorici sastaju ekipe Pinar Karsiyaka i Turk Telekoma.

Pinar Karsiyaka

Pinar Karsiyaka je odigrala fantastično regularni deo sezone, koji su završili na trećoj poziciji sa 21 pobedom i 9 poraza. Na domaćem terenu su bili posebno impresivni sa 11 pobeda i samo 4 poraza. Ono što je specifično za ekipu Pinar Karsiyaka je činjenica da oni igraju vrlo dobro u odbrani i da su tokom sezone u Turskoj bili treća najbolja odbrana, odmah posle Anadolu Efesa i Fenerbahcea. Danas, igraju majstoricu i sasvim sigurno da će biti maksimalno motivisani da odigraju vrlo čvrsto.

Turk Telekom

Njihovi protivnici, ekipa Turk Telekoma je sezonu završila na šestoj poziciji, ali oni su takođe jedna vrlo kvalitetna ekipa. Na gostovanjima ove sezone su imali 6 pobeda i 9 poraza, a oni spadaju u efikasnije ekipe šampionata. Ipak, ove sezone su odigrali nekoliko vrlo slabo efikasnih susreta, što pokazuje da zapravo i nisu prava run and gun ekipa.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta tokom istorije, ali samo ove sezone su igrale četiri puta i svaki put je bilo vrlo čvrsto i veći broj puta na mali broj poena (142, 149, 161 i 146).

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti na mali broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 159.5 (da obe ekipe ne postignu 160 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti