Podrenone – Pescara: Analiza utakmice

Milos
12 ožujka, 2021
611 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Kao i uvek kada počinje vikend mnogo utakmica je u ponudi, a nama se posebno sviđa da igramo na jednom marketu, na najzanimljivijoj utakmici koja će se odigrati u okviru 28. kola Italijanske Druge Lige, gde na stadionu Guido Teghil u gradu Lignano Sabbiadoro, ekipa Podrenonea dočekuje rivala ekipu Pescare.

Podrenone

Iako se trenutno nalaze na 12-toj poziciji šampionata, oni pre svega ovako visok plasman zaslužuju zbog ogromnog broja nerešenih utakmica. Oni su osim ove statističke kategorije i ekipa koja igra najneefikasnije utakmice sa ovim rivalom. Na domaćem terenu oni imaju rekord ove sezone od 2 pobede, 8 nerešenih i 3 poraza, uz gol razliku od 17 postignutih i 15 primljenih golova.

Pescara

Njihovi protivnici, ekipa Pescare dolazi u još lošijem raspoloženju u odnosu na Podrenone, pošto se oni nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli. Na gostovanjima imaju 3 pobede, 3 nerešene i 7 poraza, uz gol razliku od 9 postignutih i 22 primljena gola. Nisu se ovome nadali navijači pred početak sezone, ali rezultati i igra su više nego loši ove sezone.

Očekivani sastavi

Do momenta pisanja ovog članka nismo uspeli da saznamo neke bitnije informacije o povredama i suspenzijama.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 5 puta, rezultati su prilično očekivano na strani gostujuće ekipe, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe su više igrale utakmice na malo golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos