Poljska – Austrija: Analiza utakmice

analiza utakmice

Čini se kao da nikad kraja nema ovoj pauzi za reprezentativne utakmice, mada ruku na srce mi se ne možemo žaliti, pošto naše sportske prognoze u poslednjih par dana donose samo profit. Naime, od poslednjih sedam tipova koje smo objavili na sajtu, čak šest je bilo dobitnih što znači da smo napravili i više nego impresivan profit u poslednjih nekoliko dana. Još dva dana se igraju reprezentativne utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i danas na utakmici između Poljske i Austrije smatramo da na jednom marketu postoji odličan value.

Poljska se nalazi na prvom mestu Grupe G, ali su pre par dana doživeli vruć šamar od strane Slovenije, koja ih je na svom terenu porazila rezultatom 0-2. U tom meču Poljaci nisu bili uopšte lošiji, ali nisu imali ni sreće, pošto im je jedan pogodak u odsudnim momentima meča poništen. Danas, ova utakmica za njih ima veliku važnost pošto im dolazi na domaći teren najveći konkurent za prvo mesto na tabeli, selekcija Austrije. Na poslednjih sedam susreta Poljaci imaju omjer od četiri pobjede, jedne neodlučene i dva poraza.

Austrijanci se nalaze na drugom mestu tablice, sa tri boda zaostatka iz Poljske, te je ovaj meč za obe selekcije utakmica od šest bodova. Na prošloj utakmici Austrijanci su imali lagan posao protiv selekcije Letonije, koju sun a svom terenu razmontirali rezultatom 6-0, što svakako podiže samopouzdanje ekipi pred ovaj vrlo bitan duel. Na poslednjih sedam susreta Austrijanci imaju omjer od četiri pobjede, jedne neodlučene i dva poraza.

Očekivani sastavi

Oba selektora nemaju većih problema sa sastavimo svojih momčadi te se može očekivati jedna rovovska borba na sredini terena. Važnost susreta će sigurno uticaci na tok duela, te se očekuje prilično tvrda utakmica, ali sa druge strane Austrija je ta koja mora juriti rezultat, te su Poljaci u boljoj poziciji na početku.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve reprezentacije su igrale 6 puta do sada u novijoj istoriji i Poljska ima bolje rezultate. Domaća selekcija je pobedila četiri puta, jedanput je bilo neodlučeno, a Austrija je pobedila samo jedan put. Njihovi mečevi su uglavnom imali mnogo golova, ali ovi i ovakvi trendovi nam nisu dovoljno dobar pokazatelj šta možemo očekivati od ovog susreta, zbog važnosti ovog susreta.

Predlozi za tipovanje

Umesto da pratimo trendove, mi smatramo da je najbolje pratiti situaciju oko timova trenutno. Poljska se nalazi u naletu već više od dve godine, igraju dobro i njihovi glavni igrači igraju u odličnoj formi. Sa druge strane Austrija i pored nespornog individualnog kvaliteta, konstantno ima problem da se iskaže u svom punom potencijalu, pogotovo na gostujućim terenima. Upravo zbog toga smatramo da postoje velike šanse da Poljska izađe iz ovog meča kao pobednik, ali opreza radi predlažemo da odigrate Poljska -0.25AH (Poljska da pokrije -0.25 azijskiji hendikep), koja igra se plaća odličnom 1.88 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako funkcioniše Azijski hendikep, predlažemo vam da proičitate naš članak na tu temu, jer ovakvom linijom hendikepa možete ostvariti ozbiljnu prednost u odnosu na kladionice.     

Relevant news