Ponte Preta – CSA: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nastavlja se takmičenje u Brazilu po ubrzanom ritmu, jer ekipe igraju po dva meča nedeljno, što svakako utiče na svežinu ekipa. Danas smo uspeli da nađemo jednu vrlo korisnu informaciju koju ćemo svakako iskoristiti, pošto smatramo da postoji value na jednom marketu. Na stadionu Moises Lucarelli u Campinasu sastaju se domaća ekipa Ponte Prete i gosti, ekipa CSA. Mi ćemo danas u našem tipu i analizi  da vam objasnimo zašto smatramo da postoji odličan value na jednom marketu koji se mora iskoristiti.

Domaća ekipa Ponte Prete nije na najbolji način počela ovaj šampionat, pošto su u prva tri kola imali dve nerešene (Vitoria i Brasil de Pelotas) i jednu izgubljenu (America MG), međutim u prošlom kolu su uspeli na gostovanju da pobede ekipe Oeste i sada se sa pravom očekuje da nastave seriju pobeda na svom terenu, koji je inače prava tvrđava (doduše kada ima gledalaca).

Gosti ekipa CSA ima velikih problema pred ovaj duel. Naime, trener je testiran pozitivan na COVID i time se spisak nastavlja, pošto trenutno preko 20 igrača se nalaze u fazi izlečenja od ove opake bolesti i ekipa ima vrlo sužen izbor igača koji mogu igrati a samim tim i manjak vremena za odmor.

Očekivani sastavi

Trener domaćih ne može da računa na tri igrača, pošto su Rayan, Bruno Rodriguez i Osman povređeni, dok gosti imaju pravu malu bolnicu u svom timu zbog COVID pandemije.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo dva puta do sada tokom istorije i Macaca je jednom pobedila, a jednom je bilo nerešeno.

Predlozi za tipovanje

Jasno je kao dan iz ovih vesti da se ne sme propustiti i igrati na domaću ekipu. Oni koji ne vole da reskiraju mogu igrati čistu pobedu Ponte Prete koja se plaća oko 1.50, a mi smatramo da je Ponte Preta mnogo kvalitetnija i bez ovih igrača koji fale u ekipi CSA, stoga je naš predlog da se odigra Ponte Preta -1AH (da Ponte Preta pobedi na ovom meču sa minimum dva gola razlike, a ako bude sa jednim golom ulog se vraća), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 2.00 kvotom u kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Relevant news