Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs: Analiza utakmice

Dusan
2 prosinca, 2021
383 Views
Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmicu regularnog kola NBA lige gde se sastaju Portland Trail Blazers i San Antonio Spursi

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmicu regularnog kola NBA lige gde se sastaju Portland Trail Blazers i San Antonio Spursi. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u utakmici koja im je bitna smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Portland Trail Blazers

Domaća ekipa, koaj trenutno ima skor od 11 pobeda i 11 poraza danas igra drugu od četiri utakmica koje imaju kod kuće. Na prošlom susretu su pobedili slabašnu ekipu Detroit Pistonsa rezultatom 110-92. Ono što je specifično za njih je činjenica da igraju odlično na domaćem terenu i da su ove sezone od 11 utakmica, pobedili na čak 10, dok im je ATS na domaćem terenu 8-2-1, što je prilično impresivno.

San Antonio Spurs

Sa druge strane gostujuća ekipa trenutno ima rekord od 6 pobeda i 13 poraza, a oni na ovaj susret dolaze nakon odlične partije protiv Washingtona na domaćem parketu koju su dobili rezultatom 116-99. Na gostovanjima ne briljiraju ove sezone, pošto su na devet utakmica ostvarili samo 2 pobede i čak 7 poraza uz ATS od 4-5. Ovo pokazuje da uglavnom pokrivaju veće hendikepe i da drže utakmice neizvesnim.

Očekivani sastavi

Portland je i dalje bez Lilliarda, dok Spursi dolaze bez McDermotta, Vassella i Collinsa.

Raniji rezultati i trendovi

Zanimljivo je da su Spurst 1-5 ATS u poslednjih šest duela što je interesantna statistički podatak.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Portland Trail Blazers -3,5HC, koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.90 kvotom u kladionici 22Bet.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan