POZNATI SLOVENAC KANDIDAT ZA KLUPU HAJDUKA: “Poznajem tu sredinu, moj otac je iz Splita…!”

Stex
14 svibnja, 2024
387 Views
slika: peakpx

Još uvijek ostaje neizvjesno tko će preuzeti vođenje Hajduk Splita. Navijači postupno gube strpljenje zbog ove situacije, smatrajući da bi ozbiljan klub poput Hajduka već trebao imenovati nasljednika koji će predvoditi ekipu u novoj sezoni.

S druge strane, vodeći hrvatski mediji aktivno spekuliraju o različitim imenima. Dugo se kao glavni kandidat isticao Goran Tomić, no sada se čak i ime Nenada Bjelice pojavljuje u prvom planu. S navijačke strane, mnogi bi voljeli vidjeti Matjaža Keka na klupi, s obzirom na njegovo navijačko iskustvo s Hajdukom. Međutim, budući da je Kek zauzet poslom u reprezentaciji Slovenije, spominje se i jedan drugi Slovenac.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

U medijskim kuloarima sada se spominje 52-godišnji Ante Šimundža, aktualni trener Maribora. Tijekom gostovanja u emisiji na slovenskom Sportklubu, Šimundža je iznio svoje viđenje situacije, ističući svoju povezanost s Splitom i Hajdukom te naglašavajući izazove koje splitski klub često ima.

Iskusni slovenski stručnjak trenutno vodi Maribor, koji se nalazi na drugom mjestu u slovenskom prvenstvu. Međutim, budući da turski investitor ulazi u klub, postoji neizvjesnost oko njegove budućnosti u Mariboru. Zbog toga neki nagađaju da bi ovog ljeta mogao preuzeti vođenje Hajduka.

Šimundža je izrazio svijest o izazovima koje bi preuzimanje Hajduka donijelo te je istaknuo da je fokusiran na trenutni posao s Mariborom. Ipak, nije isključio mogućnost prelaska na Poljud ako bi se ponuda i okolnosti poklopile. Njegovo spominjanje u kontekstu Hajduka vidi kao pozitivan znak za njega i njegov trenutni klub.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex