Prachuap – Ratchaburi: Analiza utakmice

Milos
23 veljače, 2021
554 Views
nogomet tipovi

Tokom nedelje prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana, ali i Tiketa Dana nikada nisu lake za naći, iz razloga što izbor utakmica nije jako širok i što se ponekad mora satima tražiti prava utakmica. Danas, jedna od najboljih fudbalskih utakmica za klađenje je utakmica koja se igra u okviru Tajlandske Prve Lige gde na stadionu Sam Ao u Prachuap Khiri Khan ekipa Prachuapa dočekuje goste, ekipu Ratchaburi u utakmici 22-og kola. Bez ikakve sumnje ova utakmica spada u top 5 tipova za danas, jer su kladionice ostavile prostora na jednom kladioničarskom marketu.

Prachuap

Domaća ekipa, se ove sezone bori da ne upadne u one ekipe koje će morati da se sele u niži rang, a trenutno se nalaze na 14-toj poziciji. Na domaćem terenu do sada imaju 4 pobede, 3 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 13 primljenih pogodaka, a ono što je posebno interesantno je činjenica da su jedna od ekipa koja igra dosta efikasno. Trenutno se nalaze u usponu forme i na poslednjih 5 susreta imaju 3 pobede i 2 poraza.

Ratchaburi

Njihovi protivnici, ekipa Ratchaburi se nalazi na sredini tabele, a na gostovanjima imaju 2 pobede, 1 nerešenu i 7 poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 19 primljenih golova. Ono što je bitno napomenuti da je Ratchaburi najefikasnija ekipa Tajlandskog prvenstva koja igra u proseku utakmice sa 3.40 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne za ovaj meč.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 5 puta i ono što je očigledno je to da je prilično teško odlučiti se za pobednika, a što se golova tiče 4 od poslednjih 5 utakmica je otišlo u preko 2 gola.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju i kakva je ova liga što se efikasnosti tiče, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos