PRESKUP JE, ALI GA ŽELE ZADRŽATI: Dinamo do petka mora odlučiti što će s Vidovićem!

Stex
25 svibnja, 2024
145 Views

Dinamo u nedjelju u 17:30 na rasprodanom Maksimiru protiv Rudeša zatvara sezonu. Susret s posljednjom momčadi lige bit će uvod u proslavu trostruke krune, koja će se nastaviti na glavnom zagrebačkom trgu. Kad će krenuti nova sezona, ovisi o Real Madridu i finalu Lige prvaka, ali Dinamo već od ponedjeljka počinje slagati momčad.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Pitanje 20-godišnjeg Gabriela Vidovića prvo je na popisu. Njegova posudba iz Bayerna, za koju je Dinamo platio 500.000 eura, istječe 30. lipnja. Dinamo može otkupiti njegov ugovor za 3.5 milijuna eura do sljedećeg petka, ali je pokušao pregovarati za 1.7 milijuna eura, što je Bayern odbio. Bayern očekuje više, s obzirom na ponude drugih klubova.

Vidović je bio izvrstan u finišu sezone, pokazavši svestranost na nekoliko pozicija. Dinamo želi zadržati Vidovića, no ne pod trenutnim uvjetima. Pokušat će produžiti posudbu na još jednu godinu, jer Vidović želi ostati, a trener Jakirović ga cijeni.

Konkurencija za mjesta u momčadi bit će jaka, s povratkom Luke Stojkovića i sve boljim Arberom Hoxhom. Vidovićeva prirodna pozicija poklapa se s Martinom Baturinom, koji bi mogao otići ovog ljeta. Unatoč izazovima, Dinamo će nastojati zadržati Vidovića na Maksimiru, piše index.hr.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex