Prishtina – Bodo/Glimt: Analiza utakmice

Milos
4 kolovoza, 2021
612 Views
prishtina vs bodo-glimt

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru kvalifikacija za Ligu Konferencije, gde se u Prištini sastaju istoimena ekipa i gosti iz Skandinavije, ekipe Bodo/Glimt.

Prishtina

Domaća ekipa još uvek nije krenula u svoj nacionalni šampionat, te igraju samo utakmice kvalifikacija ya Evropska takmičenja. Prvo su bili u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, gde su u prvoj rundi izbacili Inter Escalades, da bi potom naleteli na preozbiljnu ekipu Ferencvaros, koja ih je u dva meča razmontirala 0-3 i 1-3. Po našem skromnom mišljenju Bodo/Glimt je u rangu Mađarske ekipe, ako ne i malo snažniji.

Bodo/Glimt

Gosti sa druge strane igraju svoj nacionalni šampionat, gde je odigrano već 14 utakmica, što znači da se nalaze u punoj takmičarskoj formi. Oni su takođe bili u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, ali Poljska Legia se pokazala kao veoma tvrd orah, te su igrači Bodo dva puta morali da napuste teren pognute glave 2-3 i 0-2.

Očekivani sastavi

Nema previše problema za trenere obe ekipe pred ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nikada nisu igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja ima izrazitog favorita, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bodo/Glimt -1 AH (da gostujuća ekipa pobedi sa dva gola razlike na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos