Progreso – Penarol: Analiza utakmice

Milos
24 ožujka, 2021
587 Views
progreso penarol

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema mnogo utakmica u ponudi, ali neke lige u Južnoj Americi su i dalje aktivne, te ima dovoljno interesantnih utakmica u ponudi. U Montevideu na stadionu Parque Abraham Paladino u gradskom derbiju, sastaju se ekipe Progreso i Penarol.

Progreso            

Domaća ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele nakon 13 odigranih kola, ali oni bi mnogo bolje stojali na tabeli kada bi popravili performanse na domaćem terenu. Naime, nakon šest odigranih domaćih utakmica oni nemaju niti jednu pobedu, imaju tri nerešena meča i tri poraza, uz gol razliku od 4 postignuta i 11 primljenih pogodaka. Ništa to ne bi bilo preterano čudno da na gostovanjima ne igraju fantastično i imaju pet pobeda i dva poraza. Kako danas igraju obe ekipe iz Montevidea, možda će Progreso pokazati bolje performanse.

Penarol

Gostujuća ekipa, slobodno možemo reći najpoznatija ekipa koja dolazi iz Urugvaja, već nekoliko godina ima određenih problema kako sa rezultatima, tako i sa igrom. Ovo nije ni čudo, pošto imaju izrazito po godinama staru ekipu, u kojoj ima nekoliko igrača koji su već blizu 40 godina. Ipak, oni se i ove sezone nalaze u samom vrhu tabele, i trenutno su na trećoj poziciji, a na gostovanjima imaju fantastičan rekord od pet pobeda, tri remija i nula poraza i gol razliku od 10 postignutih i samo 5 primljenih pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 15 puta, i naravno da je Penarol ekipa koja je imala mnogo više uspeha u međusobnim duelima. Ipak, ono što je zanimljivo je činjenica da je od poslednjih 7 susreta čak 4 završeno sa 2 ili manje golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu i sve oko njih smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos