Promitheas – MoraBanc Andorra: Analiza utakmice

tipovi i analize

Jedina utakmica na koju ćemo danas postaviti opkladu u okviru takmičenja u 7DAYS EuroCup je utakmica koja se igra u okviru poslednjeg kola grupe A i u kojoj domaća ekipa Promitheasa dočekuje u utakmici koja je izrazito bitna za obe ekipe Špansku ekipu MoraBanc Andorra. Naime, obe ekipe moraju da igraju na pobedu ukoliko žele da se kvalifikuju što bolje u narednu rundu. Naime, domaća ekipa će biti četvrta ako izgubi, treći ako pobedi i ako Monaco pobedi Virtus Bolognu, ili čak drugi ako pobede i Virtus Bologna pobedi Monaco. Andorra će biti prva ako pobedi i Monaco pobedi Virtus sa manje od 24 poena razlike, biće drugi ako pobede i ako Virtus pobedi ili Monaco pobedi sa 24 ili više poena razlike, a treći ako izgube a Virtus pobedi. U svakom slučaju očekuje nas vrlo zabavna i zanimljiva utakmica između dve kvalitetne ekipe koje će igrati za opstanak u dalje toku takmičenja.

Domaća ekipa, Promitheas trenutno ima šest pobeda i tri poraza u ovom takmičenju. Na domaćem terenu su pobedili na tri utakmice i izgubili samo jednom od Monaca. Na gostovanjima su malo bili slabiji, ali sreća po njih pa ovu odlučujuću utakmicu igraju u svojoj Areni. Oni su u ovom takmičenju samo tri puta išli preko postavljene granice za Total koja je danas postavljena, ali imajući u vidu kako igra Andorra smatramo da to nije preveliki problem.

1xbet bonus

Andorra sa druge strane ima takođe 6 pobeda i tri poraza, a na gostovanjima imaju dve pobede i dva poraza. Oni su na pet od devet utakmica išli preko ove granice za total, a generalno su ekipa koja igra izrazito brzo i sa mekšom odbranom, te se očekuje jedna utakmica na veliki broj poena.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel, nema povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale samo jednom, pre nekih dva meseca u Španiji kada je ekipa Promitheasa pobedila u jednoj visoko efikasnoj utakmici sa deset poena razlike.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile domaću ekipu kao umerenog favorita, i postavile liniju hendikepa na -1.5 HC.  Smatramo da je trenutna linija postavljena realno, te se mi baziramo na market za koševe jer je tu linija postavljena na 161.5 poena. Andorra u domaćem šampionatu (ACB Liga) često igra utakmice sa 180+ poena. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 161.5 points (da obe ekipe postignu 162 ili više poena), koja igra se plaća solidnom 1.90 kvotom u kladionici 1XBet.    

1xbet bonus

Relevant news