Qingdao Huanghai – Shanghai SIPG: Analiza utakmice

Milos
6 kolovoza, 2020
332 Views
nogomet tipovi

Malo je falilo juče sa napravimo i četvrti uzastopni pogodak u nizu što se tiče naših tipova i analiza, ali na kraju utakmica je završena sa rezultatom 1-1 i pored velikog broja šansi koje su imale obe ekipe. Ipak, smatramo da je naša percepcija i odabir opklada u ovoj ligi sve bolji i bolji, što je i normalno, pošto svakog dana gledamo dve utakmice iz ove lige. Danas ponovo dva meča i dva velika favorita sa malim kvotama na konačan ishod, ali našli smo jednu igru koja nam se izrazito sviđa, te ćemo da tipujemo utakmicu Qingdai Huanghai i Shanghai SIPG.

Domaća ekipa je prošle godine završila kao prva u drugoj kineskoj ligi i sa punim pravom su dobili promociju. Ono što je jako simpatično kod vlasnika ove ekipe je činjenica da je opterećen sa ekipom Barcelone. Boje na dresovima su identične, a vlasnik je poslednjih godina dovodio za trenere samo ljude koji su na neki način bili povezani sa Barcelonom. I ove sezone na klupi je španac, Pablo Marcin. Ekipa je počela traljavo ovu sezonu, jer su prvo izgubili od ekipe Wuhan Zall rezultatom 0-2 i onda su igrali nerešeno protiv ekipe Ever Bright rezultatom 2-2. I pored toga oni su i dalje jedna od ekipa koja bi se trebala boriti za opstanak. Naime, stranci koje imaju su ili prilično u godinama (Cleo) ili sumnjivog kvaliteta (Jagoš Vuković), stoga, kada se pogleda ekipa sa kojom danas igraju, rezultat se nameće sam po sebi.

Njihovi protivnici, ekipa Shanghai SIPG nakon pomalo razočaravajućeg trećeg mesta u prvenstvu prošle sezone i ispadanja u 1/4 finalu Azijske lige šampiona će svakako probati da napravi napredak. Trener je isti (Vitor Pereira), nisu izgubili ni jednog bitnog igrača, a dodali su svom rosteru tri solidna igrača (Ricardo Lopes, Yu Rui i Muzeppera). Imajući u vidu kako su silovito krenuli, smatramo da su zaista najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi i da ne bi trebali imati problema sa slabašnom domaćom ekipom.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale do sada.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da se radi o tek trećem kolu da imamo susret dve ekipe koje su kvalitetom miljama jedna od druge, našli smo jedan specijalni market i jednu opkladu koju ne uzimamo vrlo često, odnosno nismo je tipovali nikad do sad. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Shanghai SIPG to win both  halves (da Shanghai pobedi u oba poluvremena), koja opklada se plaća odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos